‘Fast X’ is eindelijk op SkyShowtime gearriveerd

De raceauto’s vlogen dit jaar over het scherm en Vin Diesel moest het uiteraard weer opnemen tegen een meedogenloze tegenstander. Dat kan maar één ding betekenen: The Fast and the Furious was terug. Met Fast X kwam alweer het tiende deel in de reeks tot leven. En die bekijk je nú op SkyShowtime.

Dit is het verhaal van ‘Fast X’

Een schaduw uit het verleden duikt op. Het is de zoon van de Braziliaanse drugsbaron Hernan Reyes, die door Dom werd uitgeschakeld in Fast Five. Dante was hier getuige van en zit twaalf jaar later vol met wraakgevoelens. Hij is vastbesloten Doms familie kapot te maken en verandert al snel in een van zijn gevaarlijkste en meest dodelijke tegenstanders ooit.

De rol van Dante wordt vertolkt door Jason Momoa, die we natuurlijk kennen van Aquaman. Hiermee maakt hij zijn intrede in de Fast & Furious-franchise en krijgt hij de kans om te schitteren naast Vin Diesel, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel en Michelle Rodriguez.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Bijna alle Fast & Furious-sterren verzamelen zich in dit deel
2️⃣ 84% van de kijkers vindt dit een echte aanrader
3️⃣ Er zijn weer genoeg straatraces om je vingers bij af te likken

‘Fast X’ staat nu op SkyShowtime

SkyShowtime heeft Fast X op maandag 4 december toegevoegd aan het aanbod, als een vroeg Sinterklaascadeautje. Ook de andere delen van de franchise zijn bij de nieuwe streamingdienst te bekijken.

Overigens is het verhaal na Fast X nog niet klaar. Er gaat in ieder geval nog een elfde film komen, maar heel misschien komen er zelfs nog wel twee. Fast & Furious 11 zal naar alle waarschijnlijkheid op 4 april 2025 op het witte doek verschijnen, dus we moeten nog even geduld hebben.

Andere films die naar SkyShowtime komen in december

December wordt een mooie maand voor SkyShowtime-abonnees. Zo komen naast Fast X ook de films Renfield (op 9 december) en Transformers: Rise of the Beasts (op 15 december) naar de streamingdienst.

Daarnaast staat de start van Lawmen: Bass Reeves, een splinternieuwe serie, op het programma. Hierin worden we meegenomen in het leven van een van de grootste helden van het Wilde Westen, die een gigantische stempel gedrukt heeft op de Amerikaanse geschiedenis. Je bekijkt het vanaf 18 december.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.