‘Fast X’ is naar je eigen thuisbioscoop gesneld: je kunt hem nú huren bij Pathé Thuis

Al sinds The Fast and the Furious in 2001 verscheen weten we zeker dat er iedere paar jaar een aantal raceauto’s over het scherm vliegen en Vin Diesel in een zinderend avontuur terechtkomt. Ook in 2023 was het weer zover. Met Fast X zijn we bij het tiende deel beland en dus weet je wel een beetje wat je kan verwachten: groter, beter en meer. Benieuwd? De film is nu al vanaf de bank te zien. Bij Pathé Thuis kun je hem vanaf vanmorgen huren.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Actiespektakel in ‘Fast X’

Het is jammer maar waar: we zijn bij de laatste hoofdstukken van de populaire filmfranchise beland. Hierna kunnen we nog één of twee films verwachten, maar dan valt het doek voorgoed voor de autoracers. Dom Toretto en zijn team moeten het in het tiende deel, Fast X, opnemen tegen hun dodelijkste en gevaarlijkste tegenstander ooit. Een schaduw uit het verleden duikt op; vol met wraakgevoelens en vastbesloten Doms familie kapot te maken. Het gaat om de zoon van Hernan Reyes, die door Dom werd uitgeschakeld in Fast Five.

De rol van Reyes’ zoon Dante wordt gespeeld door Jason Momoa, die we natuurlijk kennen van Aquaman. Hiermee maakt hij zijn intrede in de Fast & Furious-franchise en krijgt hij de kans om te schitteren naast Vin Diesel, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel en Michelle Rodriguez. Ook Captain Marvel-actrice Brie Larson is nieuw.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ ‘Aquaman’ Jason Momoa heeft duidelijk plezier in het spelen van de bad guy en doet dit volgens de recensies erg goed
2️⃣ Er zijn weer genoeg straatraces om je vingers bij af te likken
3️⃣ Gigantische sterrencast waarin bijna alle Fast & Furious-sterren zich verzamelen

‘Fast X’ staat nu op Pathé Thuis

Sinds woensdag 9 augustus kun je de film op TVOD-streamingdienst Pathé Thuis huren (vanaf €4,99) en kopen (voor €15,99). Een abonnement is hiervoor niet nodig en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

Koop je de film bij Pathé Thuis, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

FAST X | Final Trailer

Meer informatie over de film

Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn familie zijn tijdens hun vele gewaagde missies altijd slimmer, moediger en sneller dan al hun vijanden. In Fast & Furious 10 gaan ze de confrontatie aan met de dodelijkste tegenstander die hun pad ooit heeft gekruist: een levensgevaarlijke vijand die opduikt uit de schaduwen van het verleden, gemotiveerd door wraakgevoelens en vastbesloten om Doms familie kapot te maken en alles en iedereen die hij liefheeft voor altijd te vernietigen.

TitelFast X
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 21 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseursLouis Leterrier
CastVin Diesel, Tyrese Gibson, Ludacris, Daniela Melchior, Michelle Rodriguez, Brie Larson, Sung Kang, Jason Momoa

Synopsis: Universal Pictures International

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.