Wanneer komt ‘Fast & Furious 11’? – Releasedatum, trailer en meer

Dit jaar is met Fast X alweer het tiende deel van de razend populaire Fast & Furious-reeks verschenen. Iedereen die hem gezien heeft weet dat het verhaal met deze film zeker niet afgerond is, en dat betekent dat ook Fast 11 (of Fast X: Part 2) nog op het programma staat. Maar wanneer komt Fast & Furious 11 precies in de bioscoop? In dit artikel delen we al het nieuws dat we tot nu toe weten.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Alles over ‘Fast & Furious 11’

In 2023 verscheen Fast X en dat betekent dat we nu alweer reikhalzend kunnen uitkijken naar een volgend deel. Reden genoeg om alle informatie over Fast & Furious 11 op een rij te zetten.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een Fast & Furious 11?
📅 Wanneer is Fast 11 te zien?
🏎️ Wat is het verhaal van Fast X?

Komt er een ‘Fast & Furious 11’?

We weten dat Fast X het begin van het einde is. Maar iedereen die de film gezien heeft, weet ook dat er zeker nog een deel gaat komen. Het verhaal is in Fast X namelijk nog lang niet afgerond.

Al voordat de tiende Fast & Furious-film in de bioscoop verscheen, was het duidelijk dat het om een duologie zou gaan. Dit betekent dat we al zeker wisten dat er een Fast & Furious 11 (ook wel Fast X: Part 2 genoemd) zou volgen. Uiteindelijk is er zelfs een kans dat het daar niet eens bij blijft. Variety liet namelijk een tijdje terug weten dat Vin Diesel op de première van de tiende film in Rome heeft gezinspeeld op een twaalfde deel, met de volgende woorden:

🗣️ “Toen we deze film maakten, vroeg de studio of we er twee delen van konden maken. En nadat de studio het eerste deel zag, zeiden ze: kan je van Fast X, de finale, geen trilogie maken?”
– Vin Diesel

Wanneer komt ‘Fast & Furious 11’?

Het aftellen naar Fast & Furious 11 kan al gaan beginnen. Sterker nog: we hebben zelfs al een releasedatum. Op zijn Instagram (zie onderstaand bericht) deelde Vin Diesel in juni van 2023 dat de elfde film op 4 april 2025 verschijnt. We moeten dus nog even geduld hebben. Of het daarbij blijft of er dan nóg een film komt, laten we tegen die tijd natuurlijk ook aan je weten. Van nieuwe informatie houden we je altijd op de hoogte via je mail.

Waar gaat het verhaal van ‘Fast X’ over?

Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn familie zijn tijdens hun vele gewaagde missies altijd slimmer, moediger en sneller dan al hun vijanden. In Fast & Furious 10 gaan ze de confrontatie aan met de dodelijkste tegenstander die hun pad ooit heeft gekruist: een levensgevaarlijke vijand die opduikt uit de schaduwen van het verleden, gemotiveerd door wraakgevoelens en vastbesloten om Doms familie kapot te maken en alles en iedereen die hij liefheeft voor altijd te vernietigen.

TitelFast X
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 21 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseursLouis Leterrier
CastVin Diesel, Tyrese Gibson, Ludacris, Daniela Melchior, Michelle Rodriguez, Brie Larson, Sung Kang, Jason Momoa

Veelgestelde vragen


Synopsis: Universal Pictures International

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.