Waar kun je de serie ‘Fargo’ (2014-2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘Fargo’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2014 met een IMDb-score van 8.9 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Serie ‘Fargo’ uit 2014 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De serie Fargo is een titel uit het jaar 2014 in het genre ‘Drama’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 8.9, maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ VideolandSinds 22 november 2023 is het vijfde seizoen van deze serie te zien in het aanbod van Videoland. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
🌍 VPNDe eerste vier seizoenen van Fargo zijn momenteel niet te streamen in Nederland, maar dit is te verhelpen door het gebruik van een VPN. Onderaan deze tabel vind je precies hoe dit werkt.
❌ Amazon Prime VideoOp Amazons video on demand-platform Prime Video kon je tot november 2023 naar deze serie kijken, maar inmiddels is deze titel uit het aanbod in Nederland verwijderd. 👉 Ga meteen naar Amazon Prime Video.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze serie niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ CANAL+Bij CANAL+ maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔ CineMemberVia het aanbod van CineMember kun je deze serie nu niet streamen.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Fargo kijken in Nederland.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.

Zo kijk je alsnog vanuit Nederland naar seizoen 1-4 van de hitserie ‘Fargo’

In 2014 verscheen het allereerste seizoen van Fargo op je beeldscherm en al snel groeide deze titel uit tot een groot succes. Hierdoor volgden in 2015, 2017, 2020 en uiteindelijk 2023 de vier daaropvolgende seizoenen. Inmiddels kun je in Nederland echter alleen maar via streamingdiensten kijken naar het nieuwste vijfde seizoen, terwijl S1-4 momenteel niet op de video on demand-platforms te vinden zijn. Toch kunnen kijkers met een simpele omweg vanuit Nederland ook de eerste vier seizoenen weer opnieuw kijken door het gebruik van een goede VPN. ➝ Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar seizoen 1-4 van Fargo bij de streamingdienst Hulu kijken. Daar staat hij namelijk wél nog in het aanbod op het moment van schrijven en heb je de optie om de eerste maand gratis te kijken. Bekijk altijd zelf of het gebruik van een VPN niet in strijd is met de algemene voorwaarden van een video on demand-platform. In een paar simpele stappen werkt het gebruik van dit systeem als volgt:

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op het Verenigd Koninkrijk
  3. Ga direct naar Fargo bij Hulu en begin met kijken! 🍿

Gratis online kijken naar Fargo

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de serie Fargo bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en wel op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze serie

Ten slotte vind je in de onderstaande tabel van Fargo meer informatie over de titel, het jaar, de soort, het genre en de gemiddelde score op de internationale filmdatabase. Om direct de trailer te bekijken en alvast in de stemming te komen voor het streamen kun je hier bij YouTube terecht. Verder bezoek je via de links in het streamingoverzicht bovenaan deze pagina de officiële website van de desbetreffende videodienst, waar je het verhaal van deze titel zal vinden. Alvast heel veel kijkplezier gewenst.

TitelFargo
Jaar2014-
SoortSerie
CategorieDrama
IMDb-cijferGemiddeld 8.9 uit 10

Let op: het gebruik van een VPN om films, series en sport te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ’terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.