Waar kan ik de film Fantastic Beasts and Where To Find Them (2016) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de film Fantastic Beasts and Where To Find Them uit 2016. De film behaalde tot dusver een 7.3 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers streamen de film graag.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Fantastic Beasts and Where To Find Them uit 2016 online kijken?

meJane: Het online filmplatform meJane biedt deze titel aan om meteen te streamen. Ga direct naar de film op meJane.

Pathé Thuis: Deze titel is het beste via Pathé Thuis te bekijken. Ga direct naar de film op Pathé Thuis.

Ziggo on Demand: Ziggo on Demand biedt na tevens deze titel aan. Ga direct naar de film op Ziggo on Demand.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

Verhaal van Fantastic Beasts and Where To Find Them (2016)

In het midden van de jaren ’20 arriveert in New York de legendarische Newt Scamander, de Britse jonge activistische tovenaar, in de stad, met een mysterieuze leren koffer in de hand, die onderdak biedt aan een breed scala van diverse en magische wezens die onder ons bestaan. Te midden van een reeds fragiel evenwicht van geheimhouding en de toenemende rampen die worden toegeschreven aan de duistere tovenaar, Gellert Grindelwald, zal de kostbare koffer van Newt verloren gaan – en tot overmaat van ramp – zullen de wezens erin slagen te ontsnappen. Binnenkort zal deze situatie de aandacht trekken van Senior Auror Percival Graves, die zich op Newt zal richten, op de achtergrond van een onzichtbare, verwoestende en volkomen onvoorspelbare dreiging die nog steeds een ravage aanricht op 5th Avenue. Is er uiteindelijk een verborgen agenda achter de bedoelingen van Graves; wat zal er bovendien gebeuren met de overgebleven fantastische beesten die nog steeds op straat rondlopen?

Streaming informatie over de film

Jaar: 2016
Categorie: Avontuur, Familie, Fantasie
Regisseur: David Yates
Schrijver: J.K. Rowling
Cast: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol
IMDb: 8.4 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.