Komen de ‘Fantastic Beasts’-films op Netflix?

Het aanbod van films en series op Netflix in Nederland is niet altijd hetzelfde als het aanbod in andere landen. Zo is voor de reeks van Fantastic Beasts-films ook de veelgestelde vraag: komt Fantastic Beasts op Netflix? En is de filmtrilogie momenteel op een andere streamingdienst te bekijken? Wij helpen je een handje.

Komt of staat de filmreeks van Fantastic Beasts op Netflix?

⛔️ Bij Netflix in Nederland kun je deze films jammer genoeg niet zien, omdat ze gemaakt zijn door Warner Bros. Pictures en zij een eigen streamingdienst HBO Max hebben.

Eerder waren de magische films wel online te bekijken op Netflix, maar in maart 2021 werd het tweede deel—The Crimes of Grindelwald uit 2018—uit het aanbod verwijderd. Hierna volgde deel 1—Fantastic Beasts and Where to Find Them uit 2016—in december 2021. Sindsdien zijn de films jammer genoeg nooit meer teruggekeerd op het video on demand-platform.

Fantastic Beasts online kijken op HBO Max in Nederland

✅ HBO Max: Fantastic Beasts is nu te streamen bij HBO Max in Nederland.

De eerste twee films verschenen er direct in het aanbod toen de videodienst in Nederland werd gelanceerd, net als de volledige Harry Potter-reeks en andere programma’s in de Wizarding World. Zo lanceerde het video on demand-platform begin april de magische vierdelige spelshow Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses. Ook kun je op de videodienst genieten van de documentaire Fantastic Beasts: A Natural History. Stephen Fry gaat hierin op reis om de geheimen van Fantastic Beasts te ontdekken.

Verder plaatst WarnerMedia nieuwe films ongeveer 45 dagen na de bioscooprelease op de streamingdienst HBO Max. Dat zou, wegens de bioscooplancering van de derde en nieuwste film The Secrets of Dumbledore (2022) op woensdag 6 maart, duiden op een release rond 21 mei 2022. Een exacte datum is nog niet bekend, maar je kunt erop rekenen dat het rond die dag zal zijn. We laten het als eerste via je mail weten als we een precieze dag in de kalender kunnen prikken.

Tevens op DVD en Blu-ray verkrijgbaar

Het is ook mogelijk om een stapje terug in de tijd te doen en terug te vallen op de klassieke DVD-box. Die zijn namelijk nog wel gewoon te bestellen. Je kunt hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl bladeren door alle DVD’s en Blu-ray’s die momenteel beschikbaar zijn. Heerlijk toch, om zo’n titel gewoon lekker thuis op de plank bij de televisie te hebben staan?