Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald staat nu op Netflix

September is weer een heerlijke maand op Netflix! Onder de nieuwe films en series op Netflix in september valt namelijk naast het tweede seizoen van Undercover en het vijfde seizoen van Jane The Virgin nu ook de populaire film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald uit de Harry Potter-reeks. Dat heeft Netflix ons laten weten. Sinds 25 september 2020 is de film op de streamingdienst te zien.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018) op Netflix Nederland

Tot 25 september 2020 was Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald nog niet in Nederland te streamen. Ook al zijn alle Harry Potter-films op Amazon Prime Video te zien, de Fantastic Beasts films horen daar momenteel nog niet bij. Gelukkig schiet Netflix te hulp door de waanzinnige film online te plaatsen op deze bewuste vrijdagochtend. Hieronder vind je het verhaal en de trailer van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.

Verhaal

In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen om zuiverbloedige tovenaars te laten regeren over alle niet-magische wezens, schakelt Albus Perkamentus zijn oud-student Newt Scamander in, die ermee instemt om te helpen, hoewel hij zich niet bewust is van de gevaren die in het verschiet liggen. Grenzen worden opgezocht wanneer liefde en loyaliteit op de proef worden gesteld, zelfs onder de meest ware vrienden en familie, in een steeds meer verdeelde tovenaarswereld.

Trailer

Bekijk nu de trailer van de film Harry Potter-film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald uit 2018.


Details van de film

Titel: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
Soort: Film
Jaar: 2018
Duur: 2 uur en 14 minuten
Categorie: Avontuur, Familie, Fantasy
IMDb: 6.6 uit 208,998 stemmen
Regisseur: David Yates
Schrijver: J.K. Rowling
Cast: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler
Trailer: Bekijk direct op YouTube

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.