Fantastic Beasts 3 komt in april 2022 naar Nederland (en de trailer is nu te zien)

Harry Potter-fans, opgelet! De eerste officiële trailer van Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore is vanmiddag met ons gedeeld. Vanaf april 2022 kun je in Nederland genieten van de magische film met voor het eerst Mads Mikkelsen in de rol van Gellert Grindelwald in plaats van Johnny Depp.

Officiële trailer: ‘Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore’

Op maandagmiddag 13 december heeft Warner Bros. Pictures om 16:00 uur Nederlandse tijd eindelijk de allereerste trailer van de derde Fantastic Beasts-film met ons gedeeld. De magische vervolgfilm draagt de titel Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore en de officiële trailer bekijk je direct hieronder.

Te zien in Nederland vanaf april 2022

Als je de trailer helemaal hebt bekeken, dan zal je opvallen dat ook de release maand wordt gedeeld op het einde van de video. Vanaf april 2022 zal Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

Natuurlijk zijn fans ook benieuwd wanneer ze de film in hun eigen thuisbioscoop kunnen streamen. Fantastic Beasts is net als de Harry Potter-films gemaakt door Warner Bros. Pictures, een studio die onderdeel is van WarnerMedia. Hun streamingdienst, HBO Max, zal ergens in 2022 gelanceerd worden in Nederland. De kans is aanwezig dat dit op tijd is voor de lancering van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, maar ook dat het pas erna zal zijn. In ieder geval is de kans groot dat dit de enige SVOD-dienst wordt waar we de film in Nederland zullen kunnen bekijken.

Als we uitgaan van het scenario dat HBO Max al live is in Nederland, dan zal de waarschijnlijke wachttijd tussen bioscooplancering en release datum op de streamingdienst ongeveer 45 dagen bedragen. Dit is echter niet met zekerheid te zeggen, want het video on demand-platform heeft ook al geëxperimenteerd met gelijktijdige releases in de bioscoop en online.

‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’ (film, 2022): verhaal en informatie

Professor Albus Perkamentus weet dat de machtige duistere tovenaar Gellert Grindelwald de controle over de tovenaarswereld wil overnemen. Omdat hij hem niet alleen kan tegenhouden, vertrouwt hij de magische zoöloog Newt Scamander toe om een onverschrokken team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzelbakker te leiden op een gevaarlijke missie, waar ze oude en nieuwe beesten tegenkomen en in botsing komen met Grindelwalds groeiende legioen volgelingen. Maar hoe lang kan Perkamentus aan de zijlijn blijven staan met zo’n hoge inzet?

TitelFantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore / Fantastic Beasts 3
SoortFilm
Jaar2022
TaalEngels
CategorieAvontuur, Familie, Fantasy
RegisseurDavid Yates
CastEddie Redmayne, Katherine Waterston, Jude Law, Mads Mikkelsen, Ezra Miller, Alison Sudol, Dan Fogler, Claudia Kim, Jessica Williams

Synopsis: Warner Bros. Pictures