Waar kun je de film ‘Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (2022) online kijken kunnen. Deze titel staat ook bekend als Fantastic Beasts 3 en in de hoofdrollen van deze Harry Potter-prequel spelen onder andere Jude Law als Albus Dumbledore, Eddie Redmayne als Newt Scamander en Mads Mikkelsen als Gellert Grindelwald. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, HBO Max, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’ (2022) online kijken?

Sinds woensdag 6 april 2022 is het dan eindelijk zo ver: de derde Fantastic Beasts-film is uit op het witte doek in Nederland. Na 45 dagen in de bioscoop komen de nieuwste Warner Bros. films al zonder aanvullende kosten op HBO Max. Inmiddels is de exacte datum ook al aangebroken, want we kunnen sinds maandag 30 mei 2022 online genieten van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore op de onderstaande videodiensten.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar de Fantastic Beasts 3 bij Pathé Thuis. Hier is de film tevens verschenen op het moment dat HBO Max de titel in Nederland lanceerde.
✔️ HBO MaxBij HBO Max is de nieuwste film uit de magische Fantastic Beasts-reeks sinds maandag 30 mei te zien.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Staat of komt ‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’ op Netflix?

Op het moment van schrijven kun je op Netflix niet kijken naar de films uit de Harry Potter-reeks. Je kunt nooit met zekerheid zeggen of Fantastic Beasts 3 naar Netflix gaat komen, maar door de lancering van HBO Max in Nederland lijkt het niet waarschijnlijk. De streamingdienst van WarnerMedia wil namelijk graag abonnees naar zich toetrekken door de uitzendrechten exclusief bij haar eigen video on demand-platform te houden.

Staat of komt ‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’ op Pathé Thuis?

Veel mensen denken dat Pathé precies dezelfde uitzendrechten op hetzelfde moment heeft als Pathé Thuis, waardoor bioscoopfilms gelijktijdig in de bioscoopzaal en op de streamingdienst zouden komen. Dit is echter niet het geval. Pathé Thuis heeft een eigen video on demand-platform en andere afspraken met filmstudio’s. Daardoor kan Pathé niet zomaar de film via het platform verkopen/verhuren.

Wel worden de films van Warner Bros. doorgaans op dezelfde dag gelanceerd bij Pathé Thuis als bij de eigen videodienst HBO Max. Dat was dus op maandag 30 mei 2022, zoals je kunt zien in het overzicht van nieuwe films op Pathé Thuis in mei 2022. Hieronder bekijk je de complete Wizarding World-collectie van Harry Potter en Fantastic Beasts op de TVOD-dienst.

Staat of komt ‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’ op HBO Max?

Warner Bros. plaatst nieuwe films ongeveer 45 dagen na de bioscooprelease op de streamingdienst HBO Max. Dat zou, wegens de bioscooplancering van woensdag 6 maart, duiden op een release rond 21 mei 2022. Uiteindelijk werd, zoals eerder aangegeven, bekendgemaakt dat de exacte datum maandag 30 mei 2022 werd. Via de onderstaande link bezoek je direct de website van HBO Max en kun je beginnen met het kijken van de allernieuwste Fantastic Beasts-film.

Verhaal en trailer van ‘Fantastic Beasts 3’ (2022)

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore van Warner Bros Pictures is het nieuwste avontuur in de Wizarding World™ gecreëerd door J.K. Rowling. Professor Albus Perkamentus (Jude Law) weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) de macht over de tovenaarswereld wil overnemen.

In zijn eentje kan hij hem niet tegenhouden, dus schakelt hij de hulp in van magiezoöloog Newt Scamander (Eddie Redmayne). Die gaat samen met een team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzel-bakker een gevaarlijke missie aan waarbij ze oude en nieuwe fabeldieren tegenkomen en tegenover Grindelwalds groeiende leger van volgers komen te staan. Maar hoelang kan Perkamentus zich afzijdig houden als er zo veel op het spel staat?

Streaming informatie over de film

TitelFantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore / Fantastic Beasts 3
SoortFilm
Jaar2022
TaalEngels
Duur2 uur en 23 minuten
CategorieAvontuur, Familie, Fantasy
RegisseurDavid Yates
IMDb6,5 uit 40.000 stemmen
CastEddie Redmayne, Katherine Waterston, Jude Law, Mads Mikkelsen, Ezra Miller, Alison Sudol, Dan Fogler, Claudia Kim, Jessica Williams

Synopsis: Warner Bros. Pictures International Holland