De meningen zijn verdeeld over Netflix-hit ‘A Family Affair’

Er is een nieuwe romantische komedie op Netflix verschenen die pijlsnel naar de nummer 1-positie in de top 10 geschoten is. We hebben het natuurlijk over A Family Affair, een film waar je de afgelopen dagen niet omheen kon. De kijkers zijn er echter nog niet over uit of het een aanrader is of niet…

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

‘A Family Affair’ staat nu op Netflix

Netflix sloot juni goed af met de film A Family Affair, die sinds vrijdag te streamen is. In de film volgen we het verhaal van Zara (Joey King), haar moeder Brooke (Nicole Kidman) en superster Chris Cole (Zac Efron). Zara werkt als assistent voor de veeleisende Hollywoodster. Ze haat haar baan, maar ze hoopt in de toekomst promotie te maken van assistent tot producent. De situatie wordt ineens een stuk ingewikkelder wanneer ze ontdekt dat Chris en haar moeder daten…

→ Veel kijkers vergelijken de film met The Idea of You. Bekijk deze film direct hier 🤩

Kijkers zijn niet allemaal enthousiast over ‘A Family Affair’

Veel kijkers op social media zijn enthousiast over de film, maar het regent ook minder positieve reviews. Zo vindt niet iedereen dat het met de chemie tussen Zac en Nicole goed zit. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Meer nieuwe films op Netflix

Ook in juli weten weer een hoop films hun weg te vinden naar Netflix. Er staan ook een aantal echte blockbusters op het programma. Zo kun je uitkijken naar horrorfilm Barbarian (4 juli), dramafilm Babylon (6 juli), klassieker Titanic (15 juli) en romcom Anyone But You (18 juli).

Meer weten over de nieuwste films en series? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.