Seizoen 8 van ‘Familie Gillis: Massa Is Kassa’ komt eraan!

Fans van Familie Gillis: Massa Is Kassa opgelet! Hoewel het zevende seizoen pas nét afgelopen is, heeft Peter Gillis op zijn Instagram al aangekondigd dat een achtste seizoen er ook aan gaat komen. En dit duurt gelukkig helemaal niet lang meer. Vanaf dinsdag 6 september keert de serie wekelijks terug op SBS6 en NLZIET.

Ga direct naar NLZIET en kijk nu 14 dagen gratis ✅

Peter Gillis kondigt ‘Familie Gillis: Massa Is Kassa’ seizoen 8 aan

We hoeven Massa Is Kassa niet lang te missen, zo laat Peter Gillis door middel van onderstaand Instagram-bericht weten. “Vorig seizoen van Massa Is Kassa zit erop. Maar, niet getreurd! We zijn er weer met een nieuw seizoen, vanaf 6 september op SBS6,” deelde hij vanaf zijn motor mee. Dit betekent dat we al snel weer kunnen genieten van de perikelen van vakantieparkenmagnaat Peter Gillis en zijn familie. Dat een nieuw seizoen al zo vlug aangekondigd wordt is niet zo gek, want dit SBS-programma is een echt kijkcijferkanon, met gemiddeld 700.000 tot 800.000 kijkers per aflevering.

Waar het nieuwe seizoen over zal gaan, is overigens nog niet bekend. We weten wel dat Peter Gillis inmiddels verwikkeld is in een strijd met de gemeente Peel en Maas omdat hij arbeidsmigranten zou hebben gehuisvest in een van zijn parken. Maar of dit ook te zien zal zijn in seizoen 8, daar moeten we nog even geduld voor hebben.

Vanaf 6 september kijk je iedere week naar ‘Massa Is Kassa’ op SBS6 of NLZIET

Vanaf dinsdag 6 september 2022 keert Massa Is Kassa terug op SBS6 en NLZIET. De uitzenddag verschuift dus weer terug van de maandag naar de dinsdag. Wil je Massa Is Kassa seizoen 8 online kijken of de andere seizoenen terugkijken? Hier zijn verschillende opties voor.

NLZIET: De afleveringen van het nieuwste seizoen kun je hier op NLZIET via KIJK terugkijken. Hier kun je ook terecht voor de eerdere seizoenen. Bovendien kun je nu 14 dagen gratis de streamingdienst uitproberen.

Streamwijzer: Ook op onze website verschijnt er bij de start van het nieuwe seizoen wekelijks een gloednieuwe aflevering van de serie. Op de pagina Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken vind je alle nieuwe én oude afleveringen.

‘Massa is Kassa’: verhaal en informatie over de serie

Peter Gillis is een selfmade miljonair, die zich vanuit een arme achtergrond heeft opgewerkt tot grootgrondbezitter en vastgoedmagnaat. Als oprichter en enig eigenaar van De Oostappen groep, zwaait hij de scepter over 11 vakantieparken en een hotelimperium. Zijn bijna 30 jaar jongere vriendin Nicol helpt hem waar ze kan en ook zijn twee zonen Ruud en Mark én dochter Inge werken in het familiebedrijf. Twee motto’s staan voor hun allemaal hoog in het vaandel: “Wie bedden heeft, heeft de toekomst” en “Massa is Kassa”, want aan de verkoop van vier frikandellen heb je niets, maar als je er 400.000 verkoopt dan wordt het leuk. Ze staan nog steeds met beide benen op de grond; een broodje kroket is vele malen lekkerder dan kaviaar.

TitelFamilie Gillis: Massa is Kassa
SoortSerie
Jaar2020-2022
Duur7 seizoenen
CategorieReality
CastPeter Gillis, Nicol Kremers, Mark Gillis, Ruud Gillis, Inge Gillis, Frank Lammers (voice-over)

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.