Nieuwe afleveringen van ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’: seizoen 6 begint vandaag

De enorme populariteit van realityprogramma’s op SBS6 is de laatste tijd flink aan het toenemen. Het zesde seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa kon dan ook niet snel genoeg verschijnen. Gelukkig is vanavond om 20:30 al de eerste aflevering van seizoen 6 te zien. Bekijk nieuwe afleveringen over de selfmade miljonair Peter Gillis en zijn familie op SBS6 en NLZIET.

→ Je kunt nu 14 dagen gratis naar alle programma’s, films en series op NLZIET kijken 🍿

Waar en wanneer is Familie Gillis: Massa is Kassa seizoen 6 online te zien?

Groot nieuws voor fans van de Familie Gillis: Peter, Nicol, Mark, Ruud en Inge keren terug op de buis. Ook Frank Lammers zal terugkeren om het programma van voice-over te verzorgen. De razendpopulaire SBS6 realityshow is vanaf vanavond zowel op SBS6 als online via NLZIET te bekijken.

De nieuwe afleveringen van het zesde seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa zijn vanaf 22 februari om 20:30 te bekijken. De serie wordt vanaf dat moment elke dinsdag om die tijd uitgezonden op SBS6 en verschijnt tegelijkertijd een nieuwe episode op NLZIET & KIJK.

NLZIET: Ga direct naar Familie Gillis: Massa is Kassa op NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis kijken. Verder is dit programma vanuit kanaal KIJK momenteel niet te bekijken in het Nederlandse aanbod van grote streamingdiensten als Disney+, Videoland en Amazon Prime Video.

Streamwijzer: Op onze website verschijnt wekelijks een nieuwe aflevering online. Hieronder kun je alvast een fragment bekijken van Peter Gillis over het nieuwe seizoen. Op de pagina Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken vind je alle afleveringen.

Waar gaat het verhaal van Familie Gillis: Massa is Kassa over?

Peter Gillis is een selfmade miljonair, die zich vanuit een arme achtergrond heeft opgewerkt tot grootgrondbezitter en vastgoedmagnaat. Als oprichter en enig eigenaar van De Oostappen groep, zwaait hij de scepter over 11 vakantieparken en een hotelimperium. Zijn bijna 30 jaar jongere vriendin Nicol helpt hem waar ze kan en ook zijn twee zonen Ruud en Mark én dochter Inge werken in het familiebedrijf. Twee motto’s staan voor hun allemaal hoog in het vaandel: “Wie bedden heeft, heeft de toekomst” en “Massa is Kassa”, want aan de verkoop van vier frikandellen heb je niets, maar als je er 400.000 verkoopt dan wordt het leuk. Ze staan nog steeds met beide benen op de grond; een broodje kroket is vele malen lekkerder dan kaviaar.

TitelFamilie Gillis: Massa is Kassa
SoortSerie
Jaar2020
Duur6 seizoenen
CategorieReality
CastPeter Gillis, Nicol Kremers, Mark Gillis, Ruud Gillis, Inge Gillis, Frank Lammers (voice-over)

Komt er een Familie Gillis: Massa is Kassa seizoen 7 of is S6 het laatste van de serie?

Op het moment van schrijven is het nog niet bekend of er nog meer afleveringen van dit programma gemaakt gaan worden. Zodra er meer bekend is over een mogelijk vervolg, zullen wij dat via de website van Streamwijzer vermelden.


Veelgestelde vragen


Synopsis: NLZIET

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.