Online kijken: aflevering 2 van ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’ seizoen 5 (maandag 15 november 2021)

Het realityprogramma Familie Gillis: Massa is Kassa van SBS6 is ontzettend populair. Op maandag 15 november 2021 werd om 20:30 uur de tweede aflevering van seizoen 5 uitgezonden. Episode 2 van dit splinternieuwe seizoen is hieronder nu gratis terug te kijken voor degenen die hem op TV gemist hebben.

Kijk nu aflevering 2 van ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’ seizoen 5

Uitzending op maandag 15 november 2021

Het vijfde seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa is in november 2021 van start gegaan bij SBS6. De eerste aflevering verscheen op de buis bij de televisiezender op 8 november om 20:30 uur, waarna de tweede aflevering op 15 november volgde. We volgen Peter Gillis en zijn familie in de realityserie. Direct na de uitzending op TV werd het mogelijk om online de aflevering terug te kijken. Dat kan hierboven, maar ook via de streamingdiensten KIJK en NLZIET.

Meer informatie over ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’

Peter Gillis is een selfmade miljonair, die zich vanuit een arme achtergrond heeft opgewerkt tot grootgrondbezitter en vastgoedmagnaat. Als oprichter en enig eigenaar van De Oostappen groep, zwaait hij de scepter over 11 vakantieparken en een hotelimperium. Zijn bijna 30 jaar jongere vriendin Nicol helpt hem waar ze kan en ook zijn twee zonen Ruud en Mark én dochter Inge werken in het familiebedrijf. Twee motto’s staan voor hun allemaal hoog in het vaandel: “Wie bedden heeft, heeft de toekomst” en “Massa is Kassa”, want aan de verkoop van vier frikandellen heb je niets, maar als je er 400.000 verkoopt dan wordt het leuk. Ze staan nog steeds met beide benen op de grond; een broodje kroket is vele malen lekkerder dan kaviaar.

TitelFamilie Gillis: Massa is Kassa
SoortSerie
Jaar2020
Duur5 seizoenen
CategorieReality
CastPeter Gillis, Nicol Kremers, Mark Gillis, Ruud Gillis, Inge Gillis, Frank Lammers (voice-over)
KijkenBekijk direct via KIJK
KijkenBekijk direct via NLZIET

Synopsis: NLZIET