Eerste Nederlandse Netflix kerstfilm ‘De Familie Claus’ is nu te zien

Netflix is de laatste jaren heel lekker bezig met de kerstfilms en natuurlijk met Nederlandse Original films en series, zoals het beroemde Undercover. Nu is het echter de beurt aan de allereerste Netflix Original kerstfilm van Nederlandse bodem: De Familie Claus. Hieronder vind je meer informatie over de film die sinds 7 december te zien is op Netflix in Nederland.

Kerstfilm De Familie Claus (2020) op Netflix Nederland

Eerder wordt al de tweede kerstfilm van The Christmas Chronicles op 25 november toegevoegd aan Netflix, maar in de daadwerkelijke kerstmaand komt er nog veel meer vertier online. Deze feestelijke toevoeging valt onder de selectie van nieuwe films en series op Netflix in december. Zo kunnen we op de laatste dag van het jaar ook al het laatste seizoen van Chilling Adventures of Sabrina verwachten, maar is het eerst dus tijd voor de allereerste Netflix Original kerstfilm van Nederlandse bodem. Hieronder vind je het verhaal, de trailer en de details van de film.

Verhaal

Jules Claus houdt helemaal niet van Kerstmis. Na het overlijden van zijn vader vorig jaar, wil hij niets meer te maken hebben met de zogenaamde ‘mooiste tijd van het jaar’. Als zijn moeder aan het werk is, brengt Jules graag tijd door in de speelgoedwinkel van zijn grootvader.

Op een dag vindt hij een magische sneeuwbol die hem op bijzondere wijze naar de verste uithoeken van de wereld kan brengen. Tijdens zijn avontuur ontdekt hij iets verbazingwekkends: niemand minder dan zijn eigen grootvader is de enige echte kerstman! De traditie blijkt al jaren in de familie te zitten, en nu Jules zijn vader er niet meer is heeft zijn grootvader de taak weer op zich genomen…

Trailer

Bekijk nu hieronder de trailer van De Familie Claus.


Details van de film

Titel: De Familie Claus / The Claus Family
Soort: Film
Jaar: 2020
Duur: tot dusver onbekend
Categorie: Kerst, Familie
Regisseur: Matthias Temmermans
Schrijvers: Matthias Temmermans, Ruben Vandenborre
Cast: Jan Decleir, Mo Bakker, Stefaan Degand
IMDb: Bekijk direct op IMDb
Trailer: Bekijk direct op YouTube

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.