Waar kun je de serie ‘Fallout’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de nieuwe serie Fallout (2024) online kijken kunnen. Deze serie is gebaseerd op de welbekende videogame en volgt een vrouw die na de apocalyps uit haar knusse atoomkelder moet om haar vader op te zoeken. Hieronder geven we aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de serie ‘Fallout’ (2024) online kijken?

De nieuwe serie Fallout ging op donderdag 11 april 2024 in première. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen per platform in Nederland.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Fallout bij Amazon Prime Video in Nederland. De acht afleveringen van de serie zijn hier sinds donderdag 11 april te bingen. En als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Rwina helaas niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de serie Fallout jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDe nieuwe streamingdienst SkyShowtime vertoont de serie niet.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in zijn catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie Fallout nu niet te vinden.

Verhaal van serie ‘Fallout’ (2024)

Fallout, dat gebaseerd is op één van de vetste videospellen ooit, vertelt het verhaal van mensen die alles of juist niks hebben, in een wereld waar niet veel meer te hebben valt. 200 jaar na de Apocalyps moet een vredelievende bewoonster van een knusse atoomkelder naar de oppervlakte en schrikt zich kapot van de woestenij die daar op haar wacht.

Streaming informatie over de serie

TitelFallout
Jaar2024
SoortSerie
Duur8 afleveringen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Drama
MakerJonathan Nolan
CastWalton Goggins, Ella Purnell, Aaron Moten

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.