Eerste kerstfilm van dit jaar staat vanaf vandaag op Netflix: ‘Falling For Christmas’ met Lindsay Lohan

Nog maar anderhalve maand en dan is de leukste tijd van het jaar alweer aangebroken: Kerstmis! Dat betekent dat de eerste kerstfilms ook op de streamingdiensten verschijnen. Er komt volgende week een gloednieuwe kerstserie met Tim Allen naar Disney+ en ook op Netflix wordt de eerste feestelijke film vandaag aan het aanbod toegevoegd. Het gaat om de romantische komedie Falling For Christmas met Lindsay Lohan, vanaf 09:00 uur Nederlandse tijd te streamen.

Hier gaat Netflix’ nieuwe kerstfilm ‘Falling For Christmas’ met Lindsay Lohan over

Op donderdag 10 november voegt Netflix de eerste nieuwe kerstfilm aan haar aanbod toe. Het gaat om Falling For Christmas, een romantische komedie waarin we een rijke, verwende erfgename volgen die door een skiongeluk haar geheugen heeft verloren. Hierdoor weet ze niet dat ze net verloofd is en komt ze tijdens de feestdagen terecht bij een knappe hoteleigenaar en zijn dochtertje, die besluiten voor haar te zorgen.

De hoofdrol wordt gespeeld door dé koningin van de romcoms: Mean Girls-ster Lindsay Lohan. Hiermee maakt ze eindelijk haar comeback, nadat ze het jarenlang rustig aan deed. We hebben goed nieuws voor de fans, want in de toekomst komt er nóg een film met de actrice naar Netflix. Ze heeft namelijk een contract getekend bij de streaminggigant voor twee films. Over haar tweede project zijn op dit moment alleen nog geen details bekend.

Bekijk Lindsay Lohan nu in Mean Girls op Pathé Thuis

Ook deze kerstfilms komen in 2022 naar Netflix

Dit mag dan wel de eerste kerstfilm zijn die we in 2022 op Netflix mogen verwelkomen, het is zeker niet de laatste. Eerder hebben we al op een rijtje gezet welke kerstfilms naar de streaminggigant komen, en we weten dus dat het een mooi najaar belooft te worden. Zo verschijnt over precies een week, op 17 november, Christmas With You al. In deze romkom vertrekt Angelina, een popster die flink tegen een burn-out aan het aanhikken is, naar een klein stadje nabij New York. Hier komt ze in een spagaat terecht tussen haar carrière en de ware liefde.

Andere films die we nog kunnen verwachten zijn Christmas on Mistletoe Farm (23 november), The Noel Diary (24 november), Scrooge: A Christmas Carol (2 december) en Familie Claus 3 (7 december). Ook komt er weer een Noorse kerstserie aan. Met Hjem til jul heeft Netflix in 2019 al bewezen dat dit soort series behoorlijk goed in de smaak vallen. De maker van de hitserie komt op 16 december met A Storm for Christmas, een nieuwe miniserie waarin verschillende personen tijdens de feestdagen vastzitten op een vliegveld in de Noorse stad Oslo. Wij kunnen niet wachten!

Verhaal en informatie van ‘Falling For Christmas’

Een verwende erfgename verliest haar geheugen tijdens een skiongeluk en belandt tijdens de kerstdagen in de gezellige omgeving van een arme weduwnaar en zijn dochter.

TitelFalling For Christmas
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 35 minuten
TaalEngels
CategorieRomantisch, Komedie
CastLindsay Lohan, Chord Overstreet, George Young, Jack Wagner, Olivia Perez, Chase Ramsey, Sean J. Dillingham, Antonio D. Charity
KijkenHier op Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.