Kijkers onder de indruk van ‘Fall’ op Netflix: “Kriebels en zweethanden”

Een aantal weken geleden verscheen de bloedstollende thriller Fall op Netflix en dat je hiervan op het puntje van je stoel gaat zitten blijkt wel uit de reacties van kijkers. Op Twitter regent het positieve reviews en laten een hele hoop mensen weten met zweethandjes naar de film te hebben gekeken, die draait om twee vriendinnen die vast komen te zitten op een 600 meter hoge toren.

📲 Let op: Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en kijktips delen met andere liefhebbers van films en series? → Sluit je direct aan bij de Streamwijzer Community op WhatsApp 😎

Beklemmende thriller ‘Fall’ domineert Netflix

Op woensdag 1 maart arriveerde Fall op Netflix en nog altijd is deze thriller te vinden in de top tien van meest bekeken films van het moment. Het draait om de vriendinnen Becky en Hunter. Zij besluiten samen een van de hoogste radiotorens van Amerika te beklimmen. Het roestige ding zit vol gammele trappetjes en rinkelende schroeven en het duurt daarom ook niet heel lang voordat het grandioos misgaat: de trap naar het hoogste puntje breekt af, waardoor ze met geen mogelijkheid meer naar beneden kunnen. Een beklemmende strijd op leven en dood is wat volgt.

Deze film scoort prima op Rotten Tomatoes, met 79% op zowel de Tomatometer als de meter van de Audience Score. Leuk nieuws voor iedereen die genoten heeft van de film: er staat al een tweede deel op het programma. Waar dit precies over zal gaan, is nog niet bekend.

Reacties van kijkers zijn enorm positief: “Spectaculaire film”

Hieronder vind je een greep uit de reacties van kijkers op social media en die zijn overwegend positief. Zo laten veel mensen weten dat ze de film ontzettend spannend vonden. Onder de enthousiaste kijkers vind je overigens zelfs horrorkoning Stephen King. De schrijver van (verfilmde) bestsellers als It en The Shining liet in een Twitter-bericht weten dat hij Fall zelf had willen schrijven. “Strak, fantastisch en heel, heel eng,” omschrijft hij de film.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze geweldige film nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bekijk hem snel op Netflix.

Geen abonnement op Netflix? Bekijk Fall dan direct op Pathé Thuis 😱

Fall (2022 Movie) - Official Trailer #2 - Grace Caroline Currey, Virginia Gardner
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.