Beklemmende thriller ‘Fall’ is nu al online te zien

Als je last van hoogtevrees hebt, kun je deze film beter links laten liggen. We hebben het over de beklemmende thriller Fall, die zich bijna volledig afspeelt op een 600 meter hoge tv-toren. Maak je klaar om met klamme handjes op het puntje van je stoel te zitten. De film was onlangs nog op het witte doek te zien, maar is nu al in je eigen thuisbioscoop te zien. Sinds donderdag 24 november is de film namelijk te streamen bij Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Waar gaat ‘Fall’ over?

Becky en Hunter hebben geen contact meer gehad sinds een klimstunt misging, maar komen samen om tóch weer een keer hun angsten te overwinnen. Hun nieuwe social media-stunt houdt in dat ze een van de hoogste tv-torens in de Verenigde Staten gaan beklimmen. Helaas gaat het weer mis en komen de vriendinnen vast te zitten op de 600 meter hoge toren—zonder eten, zonder bereik op hun telefoons en met absoluut geen mogelijkheid om weer naar beneden te klimmen. Lukt het ze om toch weer vaste grond onder hun voeten te krijgen?

De intense film werd geprezen om zijn beklemmende spanning en prachtige cinematografie. Zelfs horrorkoning Stephen King is fan. Hij liet in een Twitter-bericht weten dat hij wou dat hij het zelf geschreven had. Dat belooft dus veel goeds!

‘Fall’ is sinds 24 november 2022 te zien bij Pathé Thuis

Op donderdag 24 november 2022 kwam Fall naar je eigen thuisbioscoop. De film is vanaf nu te vinden bij de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis, waar je hem kunt kopen. Volgende week, vanaf 1 december, kun je hem ook voor een lagere prijs huren.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Fall (2022 Movie) - Official Trailer #2 - Grace Caroline Currey, Virginia Gardner

Meer informatie over de film

Als twee vriendinnen voor een social media-stunt één van de hoogste TV-torens in de Verenigde Staten beklimmen, komen ze vast te zitten op meer dan 600 meter hoogte. In de brandende hitte, zonder proviand, zonder bereik op hun telefoons en zonder dat iemand weet dat ze daar zitten. Terug klimmen is absoluut onmogelijk en het dichtstbijzijnde platform ligt meer dan 50 meter onder ze, zonder trap ernaartoe. Nu zijn de vrouwen op elkaar en hun vindingrijkheid aangewezen om weer veilig en wel voet aan de grond te krijgen. Risico nemen, betekent hun levens op het spel zetten, maar geen risico nemen, betekent een zekere dood.

TitelFall
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 47 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
RegisseurScott Mann
CastGrace Fulton, Jeffrey Dean Morgan, Virginia Gardner

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.