Waar kun je de film ‘Fall’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Fall (2022) online kijken kunnen. Deze claustrofobische thriller laat ons zien wat er gebeurt als twee vriendinnen vastzitten op een 600 meter hoge toren. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Fall’ (2022) online kijken?

Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Fall bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst heeft de film hier op 24 november 2022 toegevoegd aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Fall niet in het aanbod opgenomen.
NetflixDe beklemmende thriller Fall is sinds 1 maart 2023 te zien in het aanbod van Netflix in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is deze spannende film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Fall’ (2022)

Als twee vriendinnen voor een social media-stunt één van de hoogste TV-torens in de Verenigde Staten beklimmen, komen ze vast te zitten op meer dan 600 meter hoogte. In de brandende hitte, zonder proviand, zonder bereik op hun telefoons en zonder dat iemand weet dat ze daar zitten. Terug klimmen is absoluut onmogelijk en het dichtstbijzijnde platform ligt meer dan 50 meter onder ze, zonder trap ernaartoe. Nu zijn de vrouwen op elkaar en hun vindingrijkheid aangewezen om weer veilig en wel voet aan de grond te krijgen. Risico nemen, betekent hun levens op het spel zetten, maar geen risico nemen, betekent een zekere dood.

Streaming informatie over de film

TitelFall
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 47 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
RegisseurScott Mann
CastGrace Fulton, Jeffrey Dean Morgan, Virginia Gardner

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.