‘The Fall Guy’ is nu te streamen (en dit is waarom je hem moet zien)

Ryan Gosling schitterde vorig jaar natuurlijk als Ken in Barbie en dit jaar mocht hij opnieuw een hoofdrol vertolken. Hij was te zien als stuntman Colt Seavers in de actiekomedie The Fall Guy. De film was op het witte doek ontzettend populair, maar iedereen die hem gemist heeft, kan hem vanaf nu ook vanaf de bank kijken. Bij Pathé Thuis is de film nu te huur en te koop. Wij zetten drie redenen op een rij waarom je hem eigenlijk niet mag missen.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Dit is het verhaal van ‘The Fall Guy’

Colt Seavers was ooit de vaste stuntman van superster Tom Ryder, maar toen gooide een heftig ongeluk roet in het eten. Nu leidt hij een teruggetrokken bestaan, waarin hij vooral spijt heeft dat hij producent en ex-scharrel Jody heeft laten lopen. Laat Jody nou net een nieuwe film maken waarvoor ze alleen Colt als stuntman wil. Maar dan blijkt Tom Ryder verdwenen te zijn, en wie kan hem nou beter opsporen dan zijn onzichtbare stuntman? Colt besluit het te doen, want alleen zó kan hij Jody’s film redden en haar hart veroveren.

3 redenen om ‘The Fall Guy’ te kijken

1️⃣ De film bevat een indrukwekkende cast met hoofdrollen voor topacteurs Ryan Gosling en Emily Blunt. Ook Aaron Taylor-Johnson, die vaak genoemd wordt als de nieuwste James Bond, is terug te zien in de film.

2️⃣ The Fall Guy is een ode aan de stuntman, en dus weet je wat je kunt verwachten: spectaculaire actie en adembenemende stunts. Regisseur David Leith, bekend van bijvoorbeeld John Wick en Deadpool 2, combineert dit uiteraard met een flinke dosis humor.

3️⃣ Kijkers waren erg enthousiast over de film, die op IMDb bijvoorbeeld een dikke 7 krijgt en op Rotten Tomatoes 86% van de kijkers weet te overtuigen. Bekijk hieronder een greep uit reacties op social media:

‘The Fall Guy’ stream je nu op Pathé Thuis

The Fall Guy was eerder bij TVOD-streamingdienst Pathé Thuis te huur en te koop als Premium-titel, maar sinds woensdag 17 juli is het ook mogelijk om de film voor een lagere prijs te kijken (vanaf €4,99).

Als je de film koopt, blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van The Fall Guy en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Hij is een stuntman en net als ieder ander in de stuntwereld blazen ze hem op, schieten ze hem neer, laten ze hem crashen, smijten ze hem door ramen heen en laten ze hem van de hoogste constructies vallen. En dat allemaal voor ons vermaak. Na een ongeval dat hem bijna zijn carrière heeft gekost, moet de onbezonnen held een vermiste filmster opsporen, een samenzwering onthullen en zijn grote liefde zien terug te winnen, terwijl hij ook nog gewoon zijn werk moet doen. Dat kan bijna niet goed gaan.

TitelThe Fall Guy
Jaar2024
SoortFilm
Duur2 uur en 6 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Komedie
RegisseurDavid Leitch
CastRyan Gosling, Emily Blunt

Synopsis: Universal Pictures International

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.