Waar kun je de film ‘The Fall Guy’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Fall Guy (2024) online kijken kunnen. Ryan Gosling speelt een stuntman die de grote ster van een film moet redden. Hieronder geven we aan of The Fall Guy op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘The Fall Guy’ (2024) online kijken?

The Fall Guy draait sinds 25 april 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Ga direct naar The Fall Guy bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. De filmpagina staat wel al live. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. De film is gedistribueerd door Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Fall Guy niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxThe Fall Guy is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Fall Guy’ (2024)

Hij is een stuntman en net als ieder ander in de stuntwereld blazen ze hem op, schieten ze hem neer, laten ze hem crashen, smijten ze hem door ramen heen en laten ze hem van de hoogste constructies vallen. En dat allemaal voor ons vermaak. Na een ongeval dat hem bijna zijn carrière heeft gekost, moet de onbezongen held een vermiste filmster opsporen, een samenzwering onthullen en zijn grote liefde zien terug te winnen, terwijl hij ook nog gewoon zijn werk moet doen. Dat kan bijna niet goed gaan.

Streaming informatie over de film

TitelThe Fall Guy
Jaar2024
SoortFilm
Duur2 uur en 6 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Komedie
RegisseurDavid Leitch
CastRyan Gosling, Emily Blunt

Synopsis: Universal Pictures International

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.