Staat of komt ‘The Fall Guy’ (2024) op Netflix? En waar is de film nu online te zien?

Ryan Gosling schittert in de nieuwe actiekomedie The Fall Guy. De film verscheen eind april op het witte doek. Veel mensen vragen zich af of The Fall Guy op Netflix komt. En waar kun je de nieuwe actiefilm anders online kijken? In dit artikel delen we alles wat we tot nu toe weten.

Staat of komt ‘The Fall Guy’ op Netflix?

Ryan Gosling is een stuntman die de hoofdrolspeler van een nieuwe film moet redden om indruk te maken op de regisseur, op wie hij al een tijdje een oogje heeft. De film verscheen op 25 april 2024 op het witte doek en is een echte hit. Maar kun je hem ook al vanuit huis bekijken? Veel mensen vragen zich af of The Fall Guy op Netflix staat of daar in de toekomst heen komt.

Helaas is het op dit moment nog niet bekend of Netflix de uitzendrechten van de actiefilm bemachtigd heeft—of dit überhaupt van plan is. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als dit verandert en de film wel naar de streaminggigant komt.

Waar kun je ‘The Fall Guy’ online kijken?

The Fall Guy is voorlopig dus nog niet op Netflix te vinden, maar kun je hem wel ergens anders online kijken? En waar dan? Hieronder laten we de meest recente informatie zien.

🔜 Pathé Thuis➡️ Ga direct naar The Fall Guy bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. De filmpagina staat wel al live. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. De film is gedistribueerd door Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Fall Guy niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxThe Fall Guy is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Meer informatie over de film

Hij is een stuntman en net als ieder ander in de stuntwereld blazen ze hem op, schieten ze hem neer, laten ze hem crashen, smijten ze hem door ramen heen en laten ze hem van de hoogste constructies vallen. En dat allemaal voor ons vermaak. Na een ongeval dat hem bijna zijn carrière heeft gekost, moet de onbezongen held een vermiste filmster opsporen, een samenzwering onthullen en zijn grote liefde zien terug te winnen, terwijl hij ook nog gewoon zijn werk moet doen. Dat kan bijna niet goed gaan.

TitelThe Fall Guy
Jaar2024
SoortFilm
Duur2 uur en 6 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Komedie
RegisseurDavid Leitch
CastRyan Gosling, Emily Blunt

Synopsis: Universal Pictures International

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.