The Falcon and the Winter Soldier seizoen 2 op Disney+ | Nieuws, trailer en datum

Nadat WandaVision de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe heeft ingeluid, wordt deze serie snel opgevolgd met een nieuwe toptitel van Marvel. Vanaf 19 maart 2021 is The Falcon and the Winter Soldier te zien op Disney+ met elke week een nieuwe aflevering. Marvel-fans zijn natuurlijk benieuwd of er ook een vervolgseizoen van deze nieuwe titel zal worden gemaakt. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van The Falcon and the Winter Soldier seizoen 2 op Disney Plus?

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Star, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Waar gaat het verhaal van The Falcon and the Winter Soldier over?

De Falcon en The Winter Soldier is een nieuwe serie met Anthony Mackie als Sam Wilson aka The Falcon, en Sebastian Stan als Bucky Barnes aka The Winter Soldier. Het paar, die samenkwamen in de laatste momenten van Avengers Endgame, gaan op een avontuur dat hun vaardigheden en geduld op de proef stelt. De serie is geregisseerd door Kari Skogland met Malcolm Spellman als hoofdschrijver. De zesdelige serie heeft een sterrencast met Daniel Brühl als Baron Zemo, Emily VanCamp als Sharon Carter en Wyatt Russell als John Walker.

Titel: The Falcon and the Winter Soldier
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Actie, Avontuur, Drama
Cast: Daniel Brühl, Desmond Chiam, John Gettier
Kijken: Bekijk direct op Disney+

Wanneer komt The Falcon and the Winter Soldier seizoen 2 op Disney Plus Nederland?

Vaak wordt de beslissing voor de verlenging van een serie gemaakt op basis van een afweging tussen de kosten en de kijkcijfers. Als iets veel kost, maar een gigantisch kijkcijferkanon wordt, dan wordt het mogelijk verlengd. Als de kijkcijfers okee zijn maar de kosten de pan uit rijzen, dan verwacht je waarschijnlijk dat het bij één deel van de serie blijft.

Nu heeft de directeur van Marvel Studios, Kevin Feige, in een interview met Deadline iets verteld over de duur en de kosten van deze nieuwe Marvel-serie. Zo vertelde hij over The Falcon and the Winter Soldier: “Zes uur is waar we op uitkwamen als de beste manier om ons verhaal te vertellen. Zes uur, of het nu zes afleveringen zijn, of negen kortere afleveringen zoals WandaVision. De shows zijn niet goedkoop, dus de kosten per aflevering zijn erg hoog.”

Aangezien de kosten per aflevering erg hoog zijn, moeten de kijkcijfers wel heel goed zijn om te zorgen dat er een vervolg van deze Marvel-serie zal komen. Of dat ook zo is, zal nog moeten blijken. Pas dan weten we ook meer over de kansen op verlenging van The Falcon and the Winter Soldier.

Komt er een The Falcon and the Winter Soldier seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Op het moment van schrijven is nog niet bekend of er een tweede seizoen van de Marvel-serie komt, dus weten we helaas ook nog niet of er een derde deel zal volgen. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op deze pagina bekendgemaakt worden.

Welke teaser of trailer is er van The Falcon and the Winter Soldier seizoen 2?

Er zijn nog geen beelden van een mogelijk vervolgseizoen van de Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier, maar wel kun je alvast opwarmen met de trailer van deel 1!