Aflevering 2 van ‘The Falcon and The Winter Soldier’ nu op Disney+, wordt het succes vervolgd?

Vorige week trapte The Falcon and The Winter Soldier op Disney+ af met een enorm succes: de best bekeken seizoenspremière ooit op de streamingdienst. Daarnaast heeft de serie nu al een 8.1 op IMDb uit 13.000 stemmen en geven critici na de eerste episode 93% op de Tomatometer. In aanloop naar de tweede aflevering is een nieuwe featurette video gelanceerd voor de Marvel-serie en sinds vrijdagochtend 26 maart 2021 om 08:00 uur is de nieuwe episode te zien. Wordt dit opnieuw een gigantisch succes?

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Star, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Featurette video: aflevering 2 van The Falcon and The Winter Soldier op Disney+

In de featurette zien we dat Anthony Mackie (Sam Wilson) en Sebastian Stan (Bucky Barnes) voor de camera vertellen over hun rollen als The Falcon en The Winter Soldier. Daarnaast laten Kari Skogland (regisseur) en Nate Moore (uitvoerend producent) hun licht schijnen op de karakterontwikkeling en actie in de populaire serie. Check de video direct hieronder.

Eerste aflevering van de Falcon & Winter Soldier was meest bekeken seizoenspremière ooit op Disney+

De nieuwe serie van Marvel Studios werd door The Walt Disney Company al een hele tijd met veel bombarie aangekondigd. Gelukkig zijn de grote woorden niet voor niets geweest, want nog nooit werd een serie zo goed bekeken in het openingsweekend (19 maart 2021 tot en met 22 maart 2021 in dit geval) als Marvel Studios’ The Falcon and The Winter Soldier. Ook was de serie wereldwijd überhaupt de meest bekeken titel op de streamingdienst in dit tijdsvak.

Natuurlijk is dit succes deels toe te schrijven aan de wereldwijde lockdowns, waardoor mensen meer tijd hebben om achter de televisie veel naar films en series te kijken. Daarnaast wordt er in wintertijd over het algemeen meer gestreamd en is het belangrijk om op te merken dat Disney+ een flinke groei van abonnees heeft doorgemaakt, waardoor het publiek voor de serie groter geworden is.

Kan het grote succes van The Falcon and The Winter Soldier doorgezet worden?

Wordt het succes van de eerste aflevering doorgezet of weet de nieuwe Marvel-serie de hoge verwachtingen niet waar te maken? We kunnen je natuurlijk niets beloven, maar je kunt wel onze recensie over de eerste aflevering van The Falcon and The Winter Soldier en de eerste reacties van kijkers lezen om een indruk te krijgen van het enorme enthousiasme rondom TFATWS op Disney+. Neem vooral zelf eens een kijkje om een oordeel te vellen. De tweede aflevering staat nu online en een abonnement op Disney+ neem je binnen enkele minuten via de onderstaande groene knop.

Uitzendschema van de nieuwe Marvel-serie

In totaal zal het eerste seizoen van deze serie 6 afleveringen tellen. Elke vrijdagochtend verschijnt een nieuwe aflevering van The Falcon and The Winter Soldier op Disney+ van de première op 19 maart 2021 tot en met de seizoensfinale op 23 april 2021.

AfleveringWeekdagDatum
1Vrijdag19 maart 2021
2Vrijdag26 maart 2021
3Vrijdag2 april 2021
4Vrijdag9 april 2021
5Vrijdag16 april 2021
6Vrijdag23 april 2021