Eindelijk hebben we een release datum! Na het meermaals uitstellen heeft Disney+ naar buiten gebracht dat de Marvel-serie The Falson and the Winter Soldier over Sam Wilson (The Falcon) en Bucky Barnes (The Winter Soldier) vanaf vrijdag 19 maart 2021 op de streamingdienst te zien zal zijn.

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

The Falcon and the Winter Soldier op Disney+ in Nederland

Wanneer komt The Falcon and the Winter Soldier op Disney+?

Vanaf vrijdag 19 maart 2021 zal The Falcon and the Winter Soldier te zien zijn op Disney+ in Nederland.

Waar gaat The Falcon and the Winter Soldier over?

De serie gaat over de avonturen van Sam Wilson (The Falcon) en Bucky Barnes (The Winter Soldier) die gaan samenwerken en wiens vaardigheden en geduld op de proef gesteld worden.

Kun je The Falcon and the Winter Soldier gratis online kijken?

Om naar deze nieuwe film van Disney te kijken, heb je een abonnement op Disney+ nodig. Lees meer over de prijs van een abonnement via de pagina wat kost Disney+.

→ Alles van Disney vind je ook hier

Verhaal van The Falcon and the Winter Soldier op Disney+

De Falcon en The Winter Soldier is een nieuwe serie met Anthony Mackie als Sam Wilson aka The Falcon, en Sebastian Stan als Bucky Barnes aka The Winter Soldier. Het paar, die samenkwamen in de laatste momenten van Avengers Endgame, gaan op een avontuur dat hun vaardigheden en geduld op de proef stelt. De serie is geregisseerd door Kari Skogland met Malcolm Spellman als hoofdschrijver. De zesdelige serie heeft een sterrencast met Daniel Brühl als Baron Zemo, Emily VanCamp als Sharon Carter en Wyatt Russell als John Walker.

Trailer

Marvel Studios’ The Falcon and the Winter Soldier | Exclusieve First Look | Disney+

Details van de serie

Titel: The Falcon and the Winter Soldier
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Actie, Avontuur, Drama
Cast: Daniel Brühl, Desmond Chiam, John Gettier
IMDb: Bekijk direct op IMDb
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Disney+

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅