Kijkers raken niet uitgepraat over bloedstollende Nederlandse thriller: “Zeer vermakelijk”

Bodil (Bracha van Doesburgh) en Isabel (Elise Schaap) zijn elkaars alibi voor een weekend vol buitenechtelijke avontuurtjes, maar dan verdwijnt Isabel plotseling… Vind je dat concept interessant klinken, dan moet je de film Faithfully Yours op Pathé Thuis kijken. Een hele hoop mensen gingen je al voor en vinden dit een echte aanrader, zo blijkt uit de reacties van kijkers.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Nederlandse thriller ‘Faithfully Yours’ op Pathé Thuis

Eind vorig jaar schitterde Faithfully Yours voor het eerst op het witte doek en direct stroomden de bioscopen vol met enthousiaste kijkers. Halverwege maart kwam de film ook naar Pathé Thuis en daar vind je hem nu al in het rijtje van best bekeken titels.

De film draait dus om vriendinnen Bodil en Isabel. Zij gaan eens in de zoveel tijd samen weg om een weekendje cultuur te snuiven. Althans, dat is het verhaal dat ze hun mannen vertellen. Wat echt gebeurt is dat ze omstebeurt de tijd nemen voor een aantal buitenechtelijke avontuurtjes. Als Isabel echter verdwijnt, raakt Bodil steeds meer verstrikt in het web van leugens dat ze al jaren aan het opbouwen is. Faithfully Yours werd gemaakt door Adré van Duren, die eerder meewerkte aan series als Oogappels en Nieuwe Buren. Dat belooft al veel goeds!

Reacties van kijkers zijn positief: “Aanrader!”

Kijkers van de ijzingwekkende thriller zijn overwegend positief en zijn vooral erg te spreken over het acteerwerk en het verhaal. Hieronder vind je een greep uit de reacties van kijkers op social media.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze Nederlandse thriller nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bezoek direct de filmpagina van Faithfully Yours op Pathé Thuis.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.