Spannende Nederlandse thriller ‘Faithfully Yours’ kwam vandaag naar je eigen thuisbioscoop

Soms heb je zin in een bloedstollende film van eigen bodem en Faithfully Yours is dan een perfecte keuze. Deze thriller met Elise Schaap, Bracha van Doesburgh en Nasrdin Dchar verscheen eind vorig jaar nog op het witte doek en zorgde ervoor dat veel bioscoopbezoekers op het puntje van hun stoel zaten. Benieuwd? De film kwam razendsnel naar je eigen thuisbioscoop: op 16 maart 2023 verscheen hij op Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Nederlandse topcast in ‘Faithfully Yours’

Faithfully Yours vertelt het verhaal van vriendinnen Bodil en Isabel. Eens in de zoveel tijd gaan ze samen een weekendje weg om cultuur te snuiven. Althans, dat is wat hun mannen denken. Eigenlijk zijn ze elkaars alibi voor hun buitenechtelijke avontuurtjes. Zo ook nu, als ze ‘samen’ naar de Belgische kust vertrekken. Dan verdwijnt Isabel en raakt Bodil steeds verder verstrikt in het web van leugens dat ze al jaren aan het opbouwen is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Undercover-actrice Elise Schaap en Oogappels-actrice Bracha van Doesburgh. Daarnaast zijn er grote rollen voor onder meer Nasrdin Dchar (Het Gouden Uur), Gijs Naber (Penoza) en Hannah Hoeksta (Modern Love Amsterdam). De regie lag in handen van André van Duren, die eerder meewerkte aan series als Oogappels en Nieuwe Buren en films als De Helleveeg en De Bende van Oss.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Topacteurs Elise Schaap, Nasrdin Dchar en Bracha van Doesburgh in de hoofdrollen
2️⃣ Van de regisseur van onder meer Nieuwe Buren en Oogappels
3️⃣ Bloedstollende thriller van eigen bodem

‘Faithfully Yours’ is sinds 16 maart te zien bij Pathé Thuis

Op donderdag 16 maart 2023 voegde TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de Nederlandse thriller toe aan haar aanbod. Vanaf dat moment kun je hem kopen voor €9,99 en huren vanaf €4,99. Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

Meer informatie over de film

Bodil en Isabel nemen af en toe een vlucht uit hun drukke dagelijks leven door samen een weekend weg te gaan naar de Belgische kust. Tijdens deze weekenden zijn de vriendinnen elkaars alibi om vreemd te gaan, puur voor de spanning en ontlading. Ze werken alle details zorgvuldig uit zodat hun echtgenoten er nooit achter komen. Wanneer Isabel ineens vermist wordt, lijkt alles te wijzen op een misdrijf. Terwijl de politie een onderzoek start en de echtgenoten naar België komen, raakt Bodil steeds verder verstrikt in het web van leugens dat door haar en Isabel met zorg is opgebouwd.

TitelFaithfully Yours
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 35 minuten
TaalNederlands
CategorieThriller
IMDb6,4 uit 312 stemmen
RegisseurAndré van Duren
CastBracha van Doesburgh, Elise Schaap, Nasrdin Dchar, Gijs Naber, Hannah Hoekstra, Matteo Simoni

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.