Waar kun je de film ‘Faithfully Yours’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Faithfully Yours (2022) online kijken kunnen. Deze Nederlandse thriller draait om twee vriendinnen die elkaars alibi zijn als ze besluiten een weekendje vreemd te gaan. Dan verdwijnt een van de twee plotseling. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Faithfully Yours’ (2022) online kijken?

Faithfully Yours was vanaf 22 december 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Faithfully Yours bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 16 maart toe aan haar aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Faithfully Yours is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
NetflixDeze film is sinds woensdag 17 mei te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Faithfully Yours nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Faithfully Yours’ (2022)

Bodil en Isabel nemen af en toe een vlucht uit hun drukke dagelijks leven door samen een weekend weg te gaan naar de Belgische kust. Tijdens deze weekenden zijn de vriendinnen elkaars alibi om vreemd te gaan, puur voor de spanning en ontlading. Ze werken alle details zorgvuldig uit zodat hun echtgenoten er nooit achter komen. Wanneer Isabel ineens vermist wordt, lijkt alles te wijzen op een misdrijf. Terwijl de politie een onderzoek start en de echtgenoten naar België komen, raakt Bodil steeds verder verstrikt in het web van leugens dat door haar en Isabel met zorg is opgebouwd.

Streaming informatie over de film

TitelFaithfully Yours
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 35 minuten
TaalNederlands
CategorieThriller
RegisseurAndré van Duren
CastBracha van Doesburgh, Elise Schaap, Nasrdin Dchar, Gijs Naber, Hannah Hoekstra, Matteo Simoni

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.