Seizoen 3 van ‘Face to Face’ is vandaag van start gegaan op Viaplay

Vandaag is het tijd voor de start van alweer het derde seizoen van Face to Face op Viaplay. In januari konden we nog genieten van het tweede seizoen, dus de Deense misdaadserie is razendsnel terug op de streamingdienst. De hoofdrol in de nieuwe afleveringen is weggelegd voor Lars Mikkelsen, de broer van Mads Mikkelsen (Hannibal). Leuk! De eerste twee afleveringen bekijk je sinds zondag 19 februari.

Meld je nu aan bij Viaplay en kijk met 34% korting onbeperkt naar alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

‘Face to Face’ seizoen 3 ging op 19 februari van start

Holger Lang (Lars Mikkelsen) is het hoofd van het miljardenbedrijf Lang Enterprises. Op een dag rijdt hij door het ochtendverkeer als hij een vreemde opname ontvangt; op de beelden is te zien hoe Christina, de potentiële erfgenaam het bedrijf, vermoord wordt. Wie is verantwoordelijk voor deze gruwelijke daad?

De eerste twee afleveringen van Face to Face seizoen 3 zijn op zondag 19 februari live gezet, waarna iedere week een gloednieuwe aflevering volgt. Met een totaal van acht episodes betekent dit dat de seizoensfinale op zondag 2 april valt en levert dit het volgende uitzendschema op.

AfleveringTitelWeekdagReleasedatum
1“The Restaurant”Zondag19 februari 2023
2“The Apartment”Zondag19 februari 2023
3“The Construction Site”Zondag26 februari 2023
4“Lang Towers”Zondag5 maart 2023
5“The Pub”Zondag12 maart 2023
6“The Golf Club”Zondag19 maart 2023
7“The Kingdom”Zondag26 maart 2023
8“The Family Mansion”Zondag2 april 2023

Nog meer nieuwe films en series op Viaplay in februari

Overigens is dit niet de enige nieuwe titel die we in februari op Viaplay kunnen verwachten. Benieuwd welke releases er op de planning staan? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Viaplay per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Face to Face S3 | Teaser | A Viaplay Original

Meer informatie over ‘Face to Face’

Holger Lang, hoofd van het miljardenbedrijf Lang Enterprises, rijdt door het ochtendverkeer in Kopenhagen, als hij een vreemde opname ontvangt. Holger ziet met afschuw toe hoe Christina, zijn protegé en potentiële erfgenaam van het bedrijf, wordt vermoord. Wie is betaald om Christina te vermoorden—en waarom?

TitelFace to Face
Jaar2019-2023
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalDeens
CategorieDrama, Misdaad
IMDb6,8 uit 2.000 stemmen
CastLars Mikkelsen, Pilou Asbæk, Sverrir Gudnason, Alma Ekehed Thomsen, Jakob Oftebro, Evin Ahmad, Fanny Borndal, Lars Brygmann, Albert Arthur Amiryan, Ulrich Thomsen, Nicolas Bro, Josephine Park, Alma Ekehed Thomsen, Lene Maria Christensen, Olaf Johannessen, Solbjørg Højfeldt, Søren Malling, Lars Ranthe, Clara Rosager

Synopsis: Viaplay

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.