Waar kan ik de film F9: The Fast Saga (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film F9: The Fast Saga online kijken kunnen. De film, die ook bekend staat onder de titel Fast & Furious 9, heeft opnieuw topacteurs als Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson en Ludacris in de cast en belooft met een budget van $250,000,000 een waar spektakel te worden. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je F9: The Fast Saga online kijken?

Bioscoop: Deze titel is sinds 1 juli 2021 in de bioscoop te zien.

▶️ Pathé Thuis: Deze titel is direct na de lancering op video on demand te bekijken via Pathé Thuis. Ga direct naar de film op Pathé Thuis.

Verhaal van F9: The Fast Saga (2021)

Het verhaal van je favoriete helden uit Fast & Furious-helden gaat verder in F9: The Fast Saga, ook bekend als Fast & Furious 9. Letty, Dom en hun zoon leiden een rustig bestaan, wanneer Dom plotseling de fouten uit zijn verleden onder ogen moet zien. Hij wil zijn familie beschermen, maar… “No matter how fast you are, no one outruns their past.”

F9 - Official Trailer [HD]

Streaming informatie over de film

Titel: F9: The Fast Saga / Fast & Furious 9
Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Actie, Avontuur, Misdaad
Duur: 2 uur en 23 minuten
Budget: $250,000,000
Cast: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris
IMDb: 5.5 uit 30.000 stemmen