‘F9: The Fast Saga’ (2021) staat nu op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video heeft een paar mooie titels binnen weten te halen voor de aankomende maand. Momenteel is de nieuwste F&F-film F9: The Fast Saga, ook bekend als Fast & Furious 9, nog te huur vanaf €4,99 en te koop vanaf €13,99. Op donderdag 17 maart 2022 wordt hij echter toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst, waardoor hij met een abonnement gratis te zien is.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Fast & Furious 9 komt naar Amazon Prime Video in Nederland

In het overzicht van nieuwe films en series op Amazon Prime Video in maart 2022 werd wel een hele mooie lancering vermeld. Amazon blijft namelijk de uitzendrechten van Fast & Furious 9 in de wacht te hebben gesleept. Op donderdag 17 maart 2022 is het zo ver. Dan wordt de actieknaller aan het aanbod van de streamingdienst toegevoegd.

In de film van Justin Lin spelen onder andere sterren als Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, John Cena, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang en Michael Rooker.

Amazon Prime Video voegt meer nieuwe films en series toe in maart 2022

Dit is echter niet de enige titel die in het bovenstaande overzicht te vinden is. Amazon Prime Video voegt in maart namelijk een paar andere toffe films aan het aanbod toe, waaronder de animatiefilm The Croods 2: A New Age en de biografische dramafilm Spencer. Ook mogen we Gerard Butler verwelkomen in de misdaadthriller Copshop (2021) vol actie.

Verder verschijnt This Is Us seizoen 6 online, gelijktijdig met de release op Disney+. Ook worden de serie RICO: Dream Big, seizoen 2 van Star Trek: Picard, seizoen 1 van The Boys: Diabolical, seizoen 2 van Upload, seizoen 2 van Young Rock en meer titels aan het aanbod van de streamingdienst toegevoegd.

F9: The Fast Saga (film, 2021): verhaal, informatie en trailer

Vin Diesel schittert weer in zijn rol als Dominic Toretto naast Letty (Michelle Rodriguez). Zij dachten dat het mogelijk zou zijn om hun gevaarlijke verleden achter zich te laten, maar dat blijkt anders uit te vallen. Jakob (gespeeld door John Cena) is de broer van Dom en bij duikt plotseling weer op. Dan moet de crew samenkomen om in actie te komen en een oude rekening te vereffenen door het wrede plan van een oude bekende te stoppen. Alleen op deze manier kunnen ze hun familie beschermen.

TitelF9: The Fast Saga / Fast & Furious 9
SoortFilm
Jaar2021
Duur2 uur en 23 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Misdaad, Thriller, Avontuur
MakerJustin Lin
CastVin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, John Cena, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Michael Rooker