F1 TV Pro waardeboncode in Nederland: zo werkt het

Bij onze redactie komen geregeld vragen binnen van mensen die F1 TV willen nemen en die benieuwd zijn of er ook een waardeboncode in Nederland is. Dan zou het namelijk mogelijk een optie zijn om een lidmaatschap te scoren met korting en zo voor minder geld alles van Formule 1 en meer te volgen, zo is het idee. In dit artikel vind je hoe de optie om een waardeboncode toe te voegen eigenlijk werkt of er nu kortingsacties beschikbaar zijn.

Waardeboncode voor F1 TV Pro in Nederland

In Nederland kun je via twee streamingdiensten genieten van Formule 1: Viaplay en F1 TV. Heb je besloten om een abonnement te nemen op die laatstgenoemde streamingdienst? Dan kun je onder andere genieten van F1, F2, F3, Porsche Supercup, alle onboard-camera’s en boardradio, historische races, documentaires en meer. Wanneer je de actie wilt claimen, dan staat er echter bij het registreren op de pagina van betaling “waardeboncode” vermeld. Dat wakkert de interesse van echte Hollanders natuurlijk behoorlijk aan, want: korting! Nu is het belangrijk om te weten dat er momenteel geen beschikbare actiecodes in omloop zijn, voor zover bij onze redactie bekend is. 👉 Maar je kunt wel hier op de officiële website van F1 TV 32% korting krijgen bij keuze voor een jaarabonnement.

F1 TV is een internationale streamingdienst die onderdeel uitmaakt van de overkoepelend organisatie achter de koningsklasse in de racesport. Dit systeem is dus ingericht om wereldwijd mensen alles van Formule 1 te kunnen vertonen. Mogelijk is de optie voor een waardeboncode ingebouwd voor partners, werknemers, pers of andere mensen die toegang moeten krijgen tot de videodienst. Dit is echter niet met zekerheid te zeggen. Daarnaast is het vervolgens enkel mogelijk om te betalen met creditcard, maar daar is gelukkig een hele simpele oplossing voor om het systeem te omzeilen als je zelf momenteel alleen met iDeal kunt betalen.

Stap voor stap: dit is hoe je maximale korting pakt op een abonnement bij F1 TV

Ondanks het gebrek aan een waardeboncode zijn er toch genoeg manieren om momenteel de grootste korting te pakken op een abonnement bij F1 TV. Zo is stap 1 het checken van de huidige kortingsacties in ons artikel over gratis naar F1 TV Pro kijken. Er worden namelijk wel deals georganiseerd, maar dit is vaak enkel vlak voordat een nieuw Formule 1-seizoen van start gaat.

Mocht je hier geen huidige deal vinden, dan kun je altijd als stap 2 nog kijken of het delen van je abonnement op F1 TV een optie is. De waarde hiervan is echter gelimiteerd als alle gebruikers altijd elke race willen volgen terwijl ze niet op dezelfde tv aan het kijken zijn. Een derde en laatste stap focust zich niet enkel meer op het streamen via F1 TV, maar ook op andere opties. Raadpleeg hiervoor ons artikel van hoe je gratis F1 kijkt in 2023.

Meer informatie over deze Formule 1-streamingdienst

Wil je graag meer te weten komen over F1 TV? Je leest allerlei artikelen bomvol informatie via onze nieuws- en informatiepagina van F1 TV. Daarnaast is de vergelijking van F1 TV Pro vs. Viaplay een aanrader voor wie nog twijfelt tussen beide streamingdiensten als kijkoptie voor Formule 1. Zo lichten we onder andere uit wat de verschillen zijn in prijs, aanbod, commentaar en het aantal schermen waarop gelijktijdig gestreamd kan worden. Alvast heel veel kijkplezier gewenst.