F1 TV Pro lanceert tijdelijk extra scherpe aanbieding

Het wachten komt bijna met piepende banden tot stilstand, want het Formule 1-seizoen van 2022 gaat over een kleine 10 dagen van start. Naast de huidige aanbieding van Viaplay komt ook F1 TV Pro met een superscherpe prijsactie. Met deze actie wordt een extra korting van maar liefst 20% aangeboden en betaal je voor het komend seizoen maar €51,99. Wie van deze aanbieding gebruik wilt maken moet wel snel zijn, want op 13 maart zal de actie eindigen.

Naast Viaplay nu ook F1 TV Pro met een flinke korting beschikbaar

Naast de huidige aanbieding van Viaplay komt nu ook F1 TV Pro met een flinke kortingsactie. Ook via F1 TV Pro zijn namelijk alle Formule 1-races live te streamen dit seizoen. Voor deze dienst betaal je normaal met een jaaraanbieding al €64,99 per jaar. Dit is zelfs met de huidige kortingsactie van Viaplay maar liefst €54,89 goedkoper. Maar F1 TV Pro biedt nu ook een kortingsactie van 20% aan, waardoor je voor het aankomende seizoen maar €51,99 in totaal zult betalen. Met deze kortingsactie is F1 TV Pro zelfs €67,89 voordeliger.

Let wel op: de huidige aanbieding van F1 TV PRO loopt maar tot 13 maart. Daarna loopt hij af.

Hoe je Formule 1 in Nederland kunt kijken

Voor wie de Formule 1 normaliter via Ziggo bekijkt is er vanaf dit seizoen een boel veranderd. Ziggo heeft namelijk de rechten om de Formule 1 uit te zenden verloren. Hierdoor zijn de races ook niet meer live via de service van Ziggo te bekijken. De rechten zijn sinds dit seizoen opgekocht door Viaplay. Om de sensationele Formule 1 races te blijven kijken zul je hierdoor dus moeten abonneren op de streamingdienst Viaplay.

De nieuwe videodienst heeft tot 1 augustus een aanbieding lopen waarmee je voor €9,99 per maand ongelimiteerd toegang tot het gehele aanbod van Viaplay hebt, waaronder Formule 1, darts, voetbal en meer. Na 1 augustus betaal je €13,99 per maand gaan betalen.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg 20% korting op een jaarabonnement met sport (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Kies je voor Viaplay of F1 TV Pro: dit zijn de voor- en nadelen

Hierboven werd duidelijk dat de races van de Formule 1 volgen met F1 TV Pro nu voordeliger is. Maar daarbij is wel belangrijk om te benoemen dat Viaplay alleen duurder is als je enkel het bekijken van Formule 1 uitlicht. Viaplay heeft namelijk naast het sportaanbod nog een hele lijst met films en televisieseries die via de streamingdienst beschikbaar zijn om te kijken.

Ook voor liefhebbers van Nederlandse commentaar tijdens de Formule 1-races is Viaplay een geschiktere optie. De videodienst biedt namelijk vanaf het begin van het seizoen Nederlands commentaar aan, terwijl dit bij F1 TV Pro pas vanaf juni 2022 beschikbaar zal zijn. Je vindt een vergelijking tussen de twee aanbieders in het artikel F1 TV Pro vs. Viaplay.

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.