Formule 1 met korting: F1 TV Pro lanceert tijdelijke aanbieding

Het Formule 1-seizoen staat op het punt om te starten. We zijn met zijn allen natuurlijk weer ontzettend benieuwd wat Max Verstappen dit seizoen gaat doen en nu blijkt dat we dat voor een superscherpe prijs kunnen zien via F1 TV Pro. Deze streamingdienst biedt namelijk tijdelijk een dikke korting van maar liefst 20% aan. Zo betaal je slechts €51,99 om het complete seizoen te checken. Wie van deze aanbieding gebruik wil maken moet wel snel zijn, want al aan het einde van deze week zal de actie eindigen.

F1 TV Pro tijdelijk met fikse korting beschikbaar

F1 TV Pro biedt voor de Formule 1-kijker een zeer compleet pakket, waarbij je live kijkt naar alle races, kwalificaties en vrije trainingen en je je tussen de wedstrijden door kunt vermaken met documentaires en archiefmateriaal. De streamingdienst strooit in de aanloop naar het Formule 1-seizoen met een fikse korting. Normaal gesproken is deze officiële streamingdienst met een jaarprijs van €64,99 al erg goedkoop, maar nu krijg je met de aanbieding ook nog eens een korting van maar liefst 20%. Voor het komende seizoen betaal je dan dus maar €51,99 in totaal; dit is omgerekend een bedrag van ongeveer €4,33 per maand.

Ter vergelijking: bij de andere streamingdienst die Formule 1-races aanbiedt, Viaplay, betaal je voor een jaarabonnement in totaal maar liefst €125,88. Met de kortingsactie van F1 TV Pro ben je dus meer dan 70 euro goedkoper uit.

Let wel op: de huidige aanbieding van F1 TV Pro is alleen deze week geldig. Op zondag 26 februari loopt de actie af.

Zó sluit je een abonnement af op F1 TV Pro

Heb je nu besloten te gaan voor een lidmaatschap? Een abonnement afsluiten op F1 TV Pro werkt heel simpel. Hieronder vind een stap voor stap uitleg.

  1. Ga hier naar de officiële website van F1 TV.
  2. Kies via de rode knop met ‘Abonneer nu’ voor F1 TV Pro.
  3. Vul je gegevens in om je account aan te maken en selecteer in het volgende scherm nogmaals de keuze voor je soort abonnement en of je per maand of per jaar (met korting) zou willen betalen.
  4. Vul je betalingsgegevens in en klik op ‘Bestelling afronden’.

F1 TV Pro vs. Viaplay

We hebben al aangegeven dat het kijken van de Formule 1-races via F1 TV Pro nu een stuk voordeliger is dan via Viaplay. Maar wat is verder het verschil tussen de twee streamingdiensten?

Uiteraard biedt Viaplay naast Formule 1 ook grote voetbalwedstrijden (onder meer de Premier League en Bundesliga) aan. Daarnaast hebben zij nog een hele lijst met films en televisieseries die via de streamingdienst beschikbaar zijn om te kijken. Via F1 TV Pro kijk je enkel naar de Formule 1 (+ voorprogramma), Formule 2, Formule 3, Porsche supercup en exclusieve onboard-beelden. Hieronder vind je een overzicht van de andere verschillen tussen de twee streamingdiensten, zodat je een gedegen keuze kunt maken.

ViaplayF1 TV Pro
Prijs€15,99 per maand of 34% korting per jaar (€10,49)€7,99 per maand of €64,99 per jaar (omgerekend €5,42 p/m), maar nu tijdelijk €51,99 per jaar
AanbodFormule 1, voetbal, films/series en meerFormule 1 (+ voorprogramma), Formule 2, Formule 3, Porsche supercup
CommentaarUitgebreid Nederlands teamNederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Portugees
Aantal apparatenIngelogd bij 5 tegelijkIngelogd bij 6 tegelijk
Aantal schermenMaximaal 2 schermen tegelijkMaximaal 1 scherm voor streamen race
BestellenHier op de officiële website van ViaplayHier op de officiële website van F1 TV

Afbeelding ter illustratie

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.