Waar kun je het programma ‘F1 Talks’ (2023) online kijken?

Veel Formule 1-liefhebbers vragen zich af hoe ze naar het nieuwe seizoen van het praatprogramma F1 Talks (2023) online kijken kunnen. In het programma praten internationale Formule 1-analisten na over het afgelopen seizoen en de prestaties van de coureurs. Hieronder geven wij aan aan of het programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Viaplay, NetflixAmazon Prime VideoDisney+VideolandSkyShowtimeHBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je het programma ‘F1 Talks’ (2023) online kijken?

F1 Talks ging op woensdag 20 december 2023 in première. In het programma blikken David Coulthard, Mika Hakkinen en Tom Kristensen terug op de prestaties van onder andere Max Verstappen, Charles Leclerc, Lewis Hamilton en Fernando Alonso tijdens het afgelopen Formule 1-seizoen. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de aflevering per videodienst in Nederland.

✅ Viaplay➡️ Ga meteen naar F1 Talks bij Viaplay in Nederland. Het nieuwe seizoen van het programma is hier op 20 december aan het aanbod toegevoegd.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft F1 Talks helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je dit programma niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de nabespreking van het Formule 1-seizoen jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoOp Prime Video is F1 Talks niet te streamen.
⛔️ SkyShowtimeDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is het programma nu niet te vinden.

Streaming informatie over het programma

De internationale Formule 1-analisten van Viaplay International laten hun licht schijnen op het seizoen 2023. Hoe denken David Coulthard, tweevoudig wereldkampioen Mika Hakkinen en 9-voudig Le Mans-winnaar Tom Kristensen over de prestaties van onder meer Max Verstappen, Charles Leclerc, Lewis Hamilton en Fernando Alonso?

TitelF1 Talks
Jaar2023
SoortTerugblik, analyse
Duur1 aflevering
TaalNederlands, Engels
CategorieSport

Synopsis: Viaplay

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.