Netflix lanceert trailer derde seizoen ‘Formula 1: Drive To Survive’

Gierende banden, ronkende motoren en angstaanjagende crashes staan op je te wachten in een gloednieuw seizoen van de F1-documentaireserie van Netflix. Het derde deel gaat over seizoen 2020, misschien wel het meest bizarre en onzekere jaar in de recente (sport)wereld. Bekijk nu de trailer van Formula 1: Drive To Survive seizoen 3, vanaf 19 maart exclusief te zien op Netflix.

Trailer: seizoen 3 van Formula 1: Drive To Survive op Netflix

Op vrijdag 5 maart verscheen dan eindelijk de trailer van het nieuwe seizoen van de documentaireserie van Netflix. Bekijk nu de gloednieuwe en keiharde trailer van het derde seizoen van Formula 1: Drive To Survive.

Vanaf 19 maart is seizoen 3 van ‘Formula 1: Drive To Survive’ exclusief te zien op Netflix

Recentelijk is bekendgemaakt dat het derde seizoen van de Netflix Original documentairereeks vanaf 19 maart 2021 exclusief op de streamingdienst te zien zal zijn. Dit derde seizoen van Formula 1: Drive To Survive zal gaan over het raceseizoen van 2020 en tot nu toe is nog niet bekend of de Netflix filmploeg ook in seizoen 2021 weer met de racers mee zal reizen in het F1-circus.

Meer informatie over de F1-documentairereeks

De documentaire neemt de kijker mee in de cockpits, de paddock en het leven van de hoofdrolspelers in de Formule 1. De serie gaat over het Formule 1 Wereldkampioenschap en heeft een ongeëvenaarde en exclusieve toegang tot de snelste coureurs, teamleiders en eigenaars, evenals het eigen managementteam van de Formule 1.

Titel: Formula 1: Drive To Survive
Soort: Serie
Jaar: 2019
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Documentaire, Sport
IMDb: 8.6 uit 20.000 stemmen
Bekijk: Stream direct op Netflix

→ Alles van de Formule 1 vind je ook hier 🏎🏁