Waar kun je de aflevering ‘F1 2023: Van Kampioen naar Legende’ (2023) online kijken?

Veel Formule 1-liefhebbers vragen zich af hoe ze naar F1 2023: Van Kampioen naar Legende (2023) online kijken kunnen. In de aflevering geven Viaplay-analisten Christijan Albers, Giedo van der Garde en Tom Coronel een uitgebreide analyse over het afgelopen Formule 1-seizoen. Hieronder geven wij aan aan of deze aflevering op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Viaplay, NetflixAmazon Prime VideoDisney+VideolandSkyShowtimeHBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de aflevering ‘F1 2023: Van Kampioen naar Legende’ (2023) online kijken?

F1 2023: Van Kampioen naar Legende ging op woensdag 13 december 2023 in première. In de uitgebreide analyse bespreken Viaplay-analisten Christijan Albers, Giedo van der Garde en Tom Coronel alle belangrijke momenten van afgelopen Formule 1-seizoen. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de aflevering per videodienst in Nederland.

✅ Viaplay➡️ Ga meteen naar F1 2023: Van Kampioen naar Legende bij Viaplay in Nederland. De uitgebreide analyse is hier op 13 december aan het aanbod toegevoegd.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft F1 2023: Van Kampioen naar Legende helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze aflevering niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de terugblik op het Formule 1-seizoen jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoOp Prime Video is F1 2023: Van Kampioen naar Legende niet te streamen.
⛔️ SkyShowtimeDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de aflevering nu niet te vinden.

Streaming informatie over de uitgebreide analyse

De suprematie van Max Verstappen, de wederopstanding van Fernando Alonso en de aanhoudende vormcrisis van Mercedes. Viaplay-analisten Christijan Albers, Giedo van der Garde en Tom Coronel nemen je nog een keer mee door de hoogte- en soms dieptepunten van het seizoen 2023.

TitelF1 2023: Van Kampioen naar Legende
Jaar2023
SoortTerugblik, analyse
Duur1 aflevering
TaalNederlands, Engels
CategorieSport

Synopsis: Viaplay

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.