F is for Family seizoen 4 Netflix | Wat weten we nu?

De populaire Netflix Original F is for Family is door de streamingdienst beloond met een vierde seizoen! Op 30 november afgelopen jaar kwam seizoen 3 online, maar nu kunnen we dus ook al op het volgende seizoen verheugen. F is for Family seizoen 4 zal net als de eerste drie seizoenen op Netflix te zien zijn. In dit artikel lees je alles wat we nu weten over F is for Family seizoen 4 op Netflix. Kun je nu al niet wachten om F is for Family seizoen 4 te kijken? Je vindt het hier.

Waar gaat het verhaal van F is for Family over?

F is for Family speelt zich af in de jaren ’70 en vindt haar inspiratie in het leven van stand-up comedian Bill Burr. Hij is de medebedenker en exectuive producer van de serie. Burr is ook de sterm van Frank Murphy in de serie, een veteraan met een kort lontje die in de suburbs woont met zijn vrouw Sue (Laura Dern) en hun drie kinderen. Frank werkt op een vliegveld en heeft een voorliefde voor schreeuwen en zijn frustraties uiten. De serie viert de jaren ’70, waaronder de lifestyle, de muziek, en allerlei andere nostalgische details. F is for Family begon in 2015, telt nu 4 seizoenen en wordt op IMDb beoordeeld met een een 8.0 uit 10.

Wanneer komt F is for Family seizoen 4 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt F is for Family seizoen 4 op Netflix? De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat het vierde seizoen van F is for Family in 2020 online zal komen.

Kom er een F is for Family seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Door Netflix of F is for Family is helaas nog niet bekendgemaakt of er ook een F is for Family seizoen 5 komt. Zodra er meer bekend is over het verloop van de serie, zal dat hier geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er al van F is for Family seizoen 4?

Helaas is er nog geen trailer van F is for Family seizoen 4 beschikbaar. Hieronder kun je wel genieten van de trailer van het derde seizoen van de populaire serie!

Wat weten we tot nu toe over F is for Family seizoen 4?

Zoals eerder aangegeven weten we dat F is for Family seizoen 4 op Netflix Nederland te zien zal zijn in 2020. Dat is wat bekend is tot nu toe over de release date van het vierde seizoen. Verder nieuws zal op deze pagina bekend worden gemaakt wanneer het naar buiten komt.

Netflix aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je enkel naar de films en series van Netflix op zoek bent vind je die in het Netflix aanbod.