Gloednieuwe komedieserie ‘Extraordinary’ staat nu op Disney+

Vanaf vandaag is op Disney+ de gloednieuwe komedieserie Extraordinary te zien, die ons meeneemt naar een wereld waarin iedereen boven de achttien een superkracht krijgt. Iedereen behalve de 25-jarige Jen, die wanhopig op zoek gaat naar dat wat haar bijzonder maakt. De complete Hulu-serie is sinds woensdag 25 januari te streamen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hier gaat ‘Extraordinary’ over

Hulu komt op 25 januari met de gloednieuwe Britse komedieserie Extraordinary, die op die datum ook direct op Disney+ verschijnt. We bevinden ons in een wereld waarin alle volwassenen een superkracht hebben, behalve de 25-jarige Jen. Na zeven jaar wacht zij nog steeds op de openbaring van haar kracht, want zonder voelt ze zich een tweederangs burger. Samen met haar huisgenoten besluit ze op zoek te gaan naar dat wat haar speciaal maakt.

De hoofdrol wordt gespeeld door Máiréad Tyers, die eerder ook een rol speelde in de geprezen film Belfast en de serie Tell Me Everything. Ook Siobhán McSweeney, bekend van The Fall, is van de partij. Hieronder bekijk je de eerste beelden van de serie.

‘Extraordinary’ is vanaf 25 januari te zien op Disney+

Disney+ heeft direct alle acht afleveringen van Extraordinary is op woensdag 25 januari live gezet. Dit is niet de enige nieuwe titel die de streamingdienst in januari heeft toegevoegd. Zo kunnen we sinds deze maand ook genieten van de gloednieuwe film The Menu en is op 11 januari de serie Welcome to Chippendales in première gegaan.

Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen

Meer informatie over de serie

Welkom in een wereld waarin iedereen boven de 18 een superkracht krijgt. Behalve de 25-jarige Jen, die zich een tweederangs burger voelt. Gelukkig zorgen Jens huisgenoten – Carrie, Kash en een mysterieus zwerfdier – dat ze zich niet overgeeft aan zelfmedelijden. Stuurloos in een verwarrende wereld en gewapend met niets meer dan wat hoop en heel veel wanhoop gaat Jen op zoek naar haar superkracht – als ze er al een heeft. Maar ze ontdekt dat het ook fijn is als het gewoon goed met haar gaat.

TitelExtraordinary
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurEmma Moran
CastMáiréad Tyers, Sofia Oxenham, Bilal Hasna, Luke Rollason

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.