Bikkelharde actiefilm met Chris Hemsworth is nog altijd een hit: “Zeker een aanrader”

Chris Hemsworth kennen we natuurlijk allemaal als Thor, maar hij vertolkt ook de rol van het hoofdpersonage Tyler Rake in de razend populaire Extraction-reeks. Twee weken geleden verscheen Extraction 2 op Netflix en dit blijkt net als het eerste deel weer een ontzettende hit te zijn. Abonnees zetten hem massaal op én zijn er erg enthousiast over, zo blijkt uit de reacties van kijkers.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

‘Extraction 2’ domineert Netflix

In 2020 verscheen Extraction op Netflix, in 2023 was het tijd voor Extraction 2. Tyler Rake heeft al het geweld uit de eerste film ternauwernood overleefd en komt ook nu weer in de problemen terecht. Hij moet de gehavende familie van een Georgische gangster zien te redden uit een gevangenis. Dit blijkt een levensgevaarlijke missie.

Uiteraard schittert Chris Hemsworth in de hoofdrol en zijn het de gebroeders Russo (bekend van onder meer Avengers: Endgame) die de regie gedaan hebben. Kijkers zijn razend enthousiast. Zo belonen ze de film met een 7,1 op IMDb en vindt 87% van de stemmers op Rotten Tomatoes het een echte aanrader. En dat is maar goed ook, want een derde film in de franchise is nu al aangekondigd.

Kijkers reageren enthousiast op ‘Extraction 2’

Ook op social media regent het positieve reacties op Extraction 2. Kijkers genieten van de actiescènes, en dan kunnen ze het flinterdunne plot wel over het hoofd zien. Hieronder vind je greep uit de reacties.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je de bikkelharde actiefilm nog niet gezien en ben je benieuwd? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bekijk hem direct op Netflix.

EXTRACTION 2 | Official Trailer | Netflix
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.