Chris Hemsworth schittert op déze datum in ‘Extraction 2’ op Netflix

In 2020 werd heel Netflix gedomineerd door Extraction. Als jij ook een van de vele miljoenen kijkers van de actiethriller met Chris Hemsworth was, let dan nu even op. De streaminggigant heeft namelijk bekendgemaakt wanneer de vervolgfilm, Extraction 2, eindelijk te zien zal zijn. Daarnaast hebben ze een explosieve en spectaculaire eerste teasertrailer met ons gedeeld waar je gelijk van in de stemming komt.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Actiefilm ‘Extraction 2’ komt op 16 juni naar Netflix

De datum die je in je agenda mag zetten, is vrijdag 16 juni. We moeten er dus nog ruim twee maanden op wachten, maar als we de trailer mogen geloven heb je dan ook wat. Het belooft een heel spektakel te worden. Anders dan het einde deed vermoeden, heeft Tyler Rake al het geweld uit de eerste film dus overleefd. Het duurt echter niet lang voordat hij zichzelf opnieuw in een hachelijke positie terugvindt. Het is tijd voor een tweede dodelijke missie, met deze keer als doel om de gehavende familie van een Georgische gangster te redden uit een gevangenis. Spannend!

Dat Netflix kosten noch moeite gespaard heeft voor deze vervolgfilm is niet gek. Extraction was een van de best bekeken Netflix Originals ooit en voor het tweede deel wordt de succesformule herhaald. Opnieuw keert Chris Hemsworth (Thor) terug in de hoofdrol en werken de gebroeders Russo (Avengers: Endgame) achter de schermen mee.

Meer informatie over de film

In Extraction 2, het vervolg op Netflix’ blockbuster-actiefilm Extraction, zien we Chris Hemsworth terug als Tyler Rake. Na de gebeurtenissen in de eerste film ternauwernood te hebben overleefd, wordt Rake als Australische Black Ops huursoldaat opnieuw belast met een dodelijke missie: de gehavende familie van een meedogenloze Georgische gangster redden uit de gevangenis waar ze worden vastgehouden.

TitelExtraction 2
Jaar2023
SoortFilm
DuurNNB
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
MakersAnthony Russo, Joe Russo
CastChris Hemsworth, Golshifteh Farahani, Adam Bessa, Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt, Tinatin Dalakishvil

Synopsis: Netflix
Afbeelding: Jasin Boland via Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.