Chris Hemsworth is nu te zien in keiharde actiefilm ‘Extraction 2’

De kans is groot dat je in 2020 op Netflix naar Extraction hebt gekeken. Deze actietitel domineerde de streamingdienst wekenlang en is zelfs nu nog te vinden in het rijtje van best bekeken Netflix-films aller tijden. Mocht jij destijds nou ook fan geweest zijn van de film met Chris Hemsworth, dan hebben we nu goed nieuws voor je. Vandaag is Extraction 2, het langverwachte vervolg, namelijk eindelijk verschenen.

Meer leuk film- en serienieuws vandaag
🚀 Tweede seizoen van Star Trek: Strange New Worlds is begonnen
🚗 Nieuw: epische roadtrip in The Grand Tour: Eurocrash
😍 Outlander seizoen 7 gaat volgende week van start (en dit is alles wat je moet weten)

Opnieuw veel actie in vervolgfilm ‘Extraction 2’

Tyler Rake is terug. Hij heeft al het geweld uit de eerste film ternauwernood overleefd en toch raakt hij ook nu alweer snel in de problemen. Deze keer wordt hem namelijk een compleet nieuwe, maar net zo dodelijke missie toegeschreven: hij moet de gehavende familie van een Georgische gangster zien te redden uit een gevangenis. Spannend!

Opnieuw heeft zich een topcast en -crew verzameld voor dit deel in de Extraction-reeks. Uiteraard schittert op het scherm Thor-acteur Chris Hemsworth weer in de hoofdrol, deze keer bijgestaan door onder meer Idris Elba, en achter de camera zijn het wederom de legendarische gebroeders Russo, bekend van onder meer Avengers: Endgame, die de touwtjes in handen hebben. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

EXTRACTION 2 | Official Trailer | Netflix

‘Extraction 2’ staat nu op Netflix

Op vrijdag 16 juni heeft Netflix het langverwachte vervolg aan het aanbod toegevoegd. Deze maand staan er nog veel meer toptitels op het programma. Zo verschijnt op 28 juni eindelijk het derde seizoen van The Witcher, is op 25 juni het vierde seizoen van Titans te zien en kijk je sinds gisteren naar het zesde seizoen van Black Mirror.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

In Extraction 2, het vervolg op Netflix’ blockbuster-actiefilm Extraction, zien we Chris Hemsworth terug als Tyler Rake. Na de gebeurtenissen in de eerste film ternauwernood te hebben overleefd, wordt Rake als Australische Black Ops huursoldaat opnieuw belast met een dodelijke missie: de gehavende familie van een meedogenloze Georgische gangster redden uit de gevangenis waar ze worden vastgehouden.

TitelExtraction 2
Jaar2023
SoortFilm
DuurNNB
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
MakersAnthony Russo, Joe Russo
CastChris Hemsworth, Golshifteh Farahani, Adam Bessa, Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt, Tinatin Dalakishvil

Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.