Waar kun je de film ‘Expend4bles’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Expend4bles (2023) online kijken kunnen. De Expendables zijn terug en klaar voor een nieuwe missie. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Expendables 4’ (2023) online kijken?

Expend4bles was in oktober 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Expendables 4 bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film onlangs toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video. De eerste twee Expandables-films bekijk je wel hier op Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Expend4bles niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxExpendables 4 is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
✔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Expend4bles’ (2023)

De Expendables zijn terug en een nieuwe generatie sterren sluit zich aan voor een missie die weer strak staat van de adrenaline! Het elite huurlingen team van Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture en Sylvester Stallone wordt uitgebreid met Curtis ‘50 Cent’ Jackson, Megan Fox, Andy García, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio en Levy Tran en daarmee krijgt ‘vers bloed’ een hele nieuwe dimensie. Het team moet in actie komen bij een samenzwering die zal leiden tot een nucleair conflict waardoor een Derde Wereldoorlog onvermijdbaar is. Om dat te voorkomen, zullen de Expendables alle wapens gebruiken die maar voorhanden zijn.

Streaming informatie over de film

TitelExpend4bles
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 44 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurScott Waugh
CastJason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, Sylvester Stallone, Megan Fox, Curtis ‘50 Cent’ Jackson, Andy García, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.