Zoektocht naar de iconische DeLorean is begonnen in ‘Expedition: Back To The Future’ op discovery+

Fans van de iconische filmreeks Back To The Future, opgelet! Er is een gloednieuwe kijktip bij discovery+, waarin de avonturier Josh Gates en acteur Christopher Lloyd op zoek gaan naar de iconische DeLorean tijdreisauto uit de films. Bekijk het 45 minuten-durende programma Expedition: Back To The Future vanaf 3 mei 2021 exclusief op discovery+. Hieronder vind je waar het programma over gaat en welke acteurs erin verschijnen.

Josh Gates en Christopher Lloyd zijn op een missie in ‘Expedition: Back To The Future’ op discovery+

Avonturier Josh Gates is dit keer wel op een hele bijzondere missie: het vinden van de originele tijdreisauto uit de filmhit Back to the Future: de iconische DeLorean. En hij doet dit met niemand minder dan Christopher Lloyd, de acteur die Doc speelde in de jaren 80-hit. Doel van de missie: de auto veilen en de opbrengst doneren aan de Michael J. Fox Foundation, voor onderzoek tegen Parkinson (waar Michael J. Fox zelf mee kampt).

Gerestaureerde DeLorean uit Back To The Future

Naast de gerestaureerde DeLorean die in een museum staat, blijken er nog zes exemplaren te zijn die destijds ook werden gebruikt in de film. Josh en ‘Doc’ speuren ze allemaal op, om te kijken welke het best in aanmerking komt voor de veiling. Het is een reis door de tijd, waarbij ze de hulp inroepen van niemand minder dan Bob Gale, de bedenker van de film, en Michael J. Fox zelf.

Ook andere acteurs uit de film helpen mee, zoals Donald Fullilove, Lea Thompson, James Tolkan en Harry Waters Jr. Josh. Samen met Christopher reizen ze van Los Angeles naar Houston en van New York naar Orlando om alle auto’s op te sporen. Op hun reis spreken ze met fans en experts van de DeLorean, om zo meer te leren van de geschiedenis van deze beroemde filmauto.

Alles over discovery+

Ben jij al abonnee van discovery+ of nog niet? Je hebt nog tot 10 mei om gebruik te maken van de tijdelijke aanbieding met 50% korting op het jaarabonnement, dus wij raden je aan om snel te zijn. Verder kun je via de knop hieronder naar de groep van discovery+ fans op Facebook gaan om kijktips uit te wisselen met andere liefhebbers van de streamingdienst. Veel kijkplezier!

Discovery+ in Nederland

Waar kun je de Back To The Future-films op dit moment online kijken?

Wie na het checken van de zoektocht naar de DeLorean graag nog eens de filmreeks van Back To The Future zou willen bekijken, heeft geluk. De eerste en tweede film zijn namelijk op Netflix te bekijken. Verder kun je alledrie hier 30 dagen gratis bij Amazon Prime Video streamen. Veel kijkplezier!