Expeditie Robinson krijgt seizoen exclusief op Videoland

Het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson van RTL zal dit jaar niet 1, maar 2 seizoenen tellen! Dat tweede seizoen van Expeditie Robinson zal niet op de TV verschijnen, maar wel op Videoland. Dat heeft Albert Verlinde in SBS6 programma 6 Inside bekendgemaakt.

Expeditie Robinson Videoland

We weten nog weinig over het allernieuwste seizoen van expeditie. Het enige wat we weten is dat de reeks niet op de televisie, maar wel op Videoland zal verschijnen. Dat betekent overigens niks voor de eerste reeks van het aankomende jaar. Dat zal naar alle waarschijnlijkheid wel gewoon op RTL worden uitgezonden.

Temptation Island

Deze aanpak is niet nieuw van Videoland en RTL. Eerder werd al een exclusief aanbod van Temptation Island VIPS aangeboden op de Nederlandse streamingdienst. Ook dat programma had naast de exclusieve Videoland reeks een normaal seizoen op de televisie en Videoland. Door het gebruik van deze exclusieve content hoopt RTL meer abonnees op Videoland te krijgen. Dat werkt overigens goed. Videoland liet in november 2018 weten dat het aantal abonnees in een jaar verdubbeld is.

Expeditie Robinson

De televisieshow heeft de afgelopen jaren veel bekijks getrokken. Ook op internet worden de beelden veelal teruggekeken. Geniet hieronder nog van wat mooie en memorabele beelden van Expeditie Robinson!

Videoland Aanbod

Benieuwd naar het volledige aanbod van alle streamingdiensten in Nederland? Klik dan hier. Wil je alleen het aanbod van Videoland bekijken? Dat vind je hier.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.