Kijkers reageren op aflevering 6 van Expeditie Robinson: “Heerlijke actie van Eva”

Gisteravond was het eindelijk weer tijd voor een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson. We zijn inmiddels ‘gestrand’ bij aflevering 6, waar de kaarten opnieuw werden geschud en een verrassende wending voor een zenuwslopende eilandraad zorgde. Kijkers zijn dan ook in shock achtergebleven na de aflevering. Let op: dit artikel kan spoilers bevatten over de afgelopen aflevering.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Expeditie Robinson’ is opnieuw gehusseld in aflevering 6

Op zaterdag 2 september ging het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson van start. In het ultieme survivalprogramma gaat een kersverse groep BN’ers de strijd met elkaar aan op een onbewoond eiland. Gisteravond stond aflevering 6 op het programma.

Na voor de derde keer afscheid te hebben genomen van een teamgenoot, hoopt kamp Noord deze proef toch echt te winnen. Voorafgaand aan de proef krijgen beide eilanden echter een brief. Hierin staat dat zij de evenwichtigste persoon uit het kamp moeten kiezen. Speculaties alom zijn het resultaat. Zou de beruchte evenwichtsbalk op het programma staan? Ondertussen is Roosmarijn op afvallerseiland aangekomen. Net als bij de vorige afleveringen mag de nieuwkomer iemand kiezen om tegen te duelleren.

Expeditie Robinson zou Expeditie Robinson natuurlijk niet zijn als er geen twist was. Nog voordat de proef begint, worden de teams namelijk opnieuw ingedeeld. Zo ontstaat er een nieuw kamp Noord en ook kamp Zuid moet aan de verandering geloven. Veel tijd om zich aan elkaar voor te stellen is er niet, want de proef gaat direct van start. Helaas is het kamp Noord dat wéér naar de eilandraad moet vertrekken. Eva voelt ook in haar nieuwe team de bui alweer hangen. Wat haar teamgenoten echter niet weten, is dat zij in het bezit is van een immuniteitsmunt. Deze twist zorgt dan ook voor veel opschudding en een spannend duel, waarbij niet Eva maar Chelsey het eiland moet verlaten.

Kijkers smullen van de actie van Eva Simons

Hoewel heel kamp Noord al afscheid had genomen van Eva, blijkt het toch allemaal anders uit te pakken. De actie van de zangeres kan dan ook rekenen op veel positieve reacties van kijkers. “Go Eva! Dat zagen ze niet aankomen,” zegt de een. Een ander schrijft “Eva heeft de expeditie officieel geopend!“.

Meer informatie over ‘Expeditie Robinson’

Confronterend realitysurvivalprogramma waarin verschillende mensen de bikkelharde strijd met elkaar én de elementen aangaan.

TitelExpeditie Robinson
Jaar2023
SoortSerie
Duur17 afleveringen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorenNicolette Kluijver, Art Rooijakkers
DeelnemersHassan Slaby, Guido Spek, Eva Simons, Jochen Otten, Krista Arriëns, Radmilo Soba, Iris Enthoven, Mark Baanders, Floris Göbel, Iris van Lunenberg, Irene van de Laar, Roberta Pagnier, Willem Voogd, Jaimie Vaes, Maxim Froger, Roosmarijn Wind, Chelsey Weimar, Ilse Paulis, Armand Rosbak, Frits Wester

Synopsis: NLZIET

Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.