Wie zijn de deelnemers van ‘Expeditie Robinson’ 2024?

We kunnen ons weer gaan verheugen op ons favoriete survivalprogramma. Na de zomer keert Expeditie Robinson namelijk terug op tv voor een spiksplinternieuw seizoen. Opnieuw gaat een groep BN’ers de uitdaging aan om te overleven op een onbewoond eiland. Maar wie zijn de deelnemers eigenlijk aan Expeditie Robinson in 2024? In dit artikel zetten we alle informatie voor je op rij en lees je wanneer de survivalstrijd op tv te zien is.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Expeditie Robinson’ keert terug met een nieuw seizoen

Het is alweer een aantal maanden geleden sinds acteur Willem Voogd (Mees Kees) in december 2023 werd gekroond tot de nieuwe, ultieme Robinson. Hij won in een zenuwslopende finale van Guido Spek en Ilse Paulis. Uiteraard kunnen we dit jaar weer rekenen op een spiksplinternieuw seizoen van Expeditie Robinson. Voordat de officiële datum bekend werd gemaakt, konden we eigenlijk al raden wanneer het seizoen ongeveer zou beginnen. Dit is meestal aan het einde van de zomer. Ook dit jaar is het raak. Vanaf zondag 1 september kunnen we naar het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson kijken op RTL 4.

Wie doen er in 2024 mee aan ‘Expeditie Robinson’?

Vorig seizoen werden onder meer Mark Baanders, Floris Göbel, Eva Simons en Jaimie Vaes op het onbewoonde eiland gedropt. Op het moment van schrijven zijn de deelnemers aan het nieuwe seizoen nog niet bekend. Wel zijn er een aantal BN’ers gespot in het vliegtuig van Amsterdam naar Singapore. Zo zouden Rikke Kollé, Thomas van der Vlugt, Marijn Kuipers, Julie Reinders, Farja Farvadin meedoen aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Ook de naam van acteur Sergio Hasselbaink (Flikken Maastricht) wordt regelmatig genoemd. Tot slot zou Billy Dans na De Verraders ook te zien zijn in de nieuwe reeks.

Al deze namen zijn tot nu toe nog niet bevestigd, dus we zullen de officiële informatie moeten afwachten om te weten of dit echt zo is. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail.

Meer informatie over het programma

Confronterend realitysurvivalprogramma waarin verschillende mensen de bikkelharde strijd met elkaar én de elementen aangaan.

TitelExpeditie Robinson
Jaar2022
SoortSerie
Duur26 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorenNicolette Kluijver, Art Rooijakkers

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.