‘Expeditie Robinson’ keert op déze datum terug op tv

Een groep BN’ers wordt deze nazomer weer gedropt op een onbewoond eiland, waar ze heftige eliminatieproeven, stemrondes én dagen zonder eten moeten doorstaan. Dat kan maar één ding betekenen: Expeditie Robinson keert terug. RTL heeft vandaag bekendgemaakt wanneer de volgende reeks van start gaat.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Op déze dag keert ‘Expeditie Robinson’ terug

Acteur Willem Voogd (Mees Kees) werd in december 2023 gekroond tot de nieuwe, ultieme Robinson. Hij won de finale van Guido Spek en Ilse Paulis. Ook in 2024 staat er natuurlijk weer een kersverse BN’er te trappelen om in zijn voetsporen te treden. Vanaf zondag 1 september kunnen we naar het splinternieuwe seizoen van Expeditie Robinson kijken op RTL 4.

RTL weet ons ook te vertellen dat ons dit keer weer een “sensationeel avontuur vol met onverwachte wendingen en grote plottwists” te wachten staat, dus dat belooft alvast veel goeds! Als je net als de vorige twee keer op zeventien afleveringen kunt rekenen, zou de seizoensfinale op zondag 22 december vallen, maar dit is nog niet officieel bevestigd.

Zijn de kandidaten van ‘Expeditie Robinson 2024’ al bekend?

Vorig seizoen werden onder meer Mark Baanders, Floris Göbel, Eva Simons en Jaimie Vaes op het onbewoonde eiland gedropt. Wie er in 2024 hun survivalskills mogen laten zien, is nog niet bekend. Er wordt zoals altijd wel weer druk gespeculeerd. Zo wordt de naam van StukTV-bekende Thomas van der Vlugt regelmatig genoemd, zou acteur Sergio Hasselbaink (Flikken Maastricht) langskomen en zou Billy Dans na De Verraders ook de Expeditie mogen proberen.

Al deze namen zijn tot nu toe nog niet bevestigd, dus we zullen de officiële informatie moeten afwachten om te weten of dit echt zo is. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail.

Meer informatie over de spelshow

Confronterend realitysurvivalprogramma waarin verschillende mensen de bikkelharde strijd met elkaar én de elementen aangaan.

TitelExpeditie Robinson
Jaar2022
SoortSerie
Duur26 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorenNicolette Kluijver, Art Rooijakkers

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.