Goed nieuws: ‘Expeditie Robinson’ keert op déze datum terug

Yes, je favoriete survivalprogramma is binnenkort weer te zien! We hebben het dan natuurlijk over Expeditie Robinson. RTL heeft bekendgemaakt wanneer Nicolette Kluijver en haar nieuwe medepresentator Art Rooijakkers naar een onbekend eiland vertrekken om de survivalskills van een groepje BN’ers te testen, en we hoeven gelukkig nog maar een paar maandjes geduld te hebben.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Dit is de dag waarop ‘Expeditie Robinson’ terugkeert

Het afgelopen seizoen van Expeditie Robinson kende met Dennis Wilt een onverwachte winnaar. Inmiddels zijn we alweer heel wat maanden verder en is het tijd om niet meer terug te blikken, maar om vooruit te kijken. Het splinternieuwe seizoen van Expeditie Robinson wordt zoals altijd in de nazomer verwacht en vandaag heeft RTL bekendgemaakt op welke datum het precies zover is.

De allereerste aflevering is op zaterdag 2 september te zien bij RTL 4. Maar wel belangrijk om te weten: we hoeven de rest van de afleveringen niet op de zaterdagen te verwachten. De tweede aflevering is namelijk al op zondag 3 september te zien en daarna is het iedere zondag zover. De uitzendingen vinden dus niet meer plaats op de maandagen. Er vindt verder nog een andere verschuiving plaats: die van de presentator. Art Rooijkackers neemt het stokje van Rick Brandsteder over. Nicolette Kluijver is er wel gewoon bij.

Zijn de kandidaten van ‘Expeditie Robinson 2023’ al bekend?

Helaas weten we nog niet welke BN’ers deze keer hun survivalskills mogen laten zien. Er wordt zoals altijd wel weer druk gespeculeerd. Namen die voorbij komen zijn die van onder andere Jaimie Vaes, Iris Enthoven, Irene van de Laar en Frits Wester. Ook acteurs Guido Spek (GTST), Hassan Slaby (De Tatta’s) en Willem Voogd (Mees Kees) zouden meedoen.

Maar geen van deze namen zijn tot nu toe bevestigd, dus we zullen de officiële informatie moeten afwachten om te weten of dit echt zo is. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail.

Meer informatie over de spelshow

Confronterend realitysurvivalprogramma waarin verschillende mensen de bikkelharde strijd met elkaar én de elementen aangaan.

TitelExpeditie Robinson
Jaar2022
SoortSerie
Duur23 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorenNicolette Kluijver, Art Rooijakkers
Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.