Waar kun je de film ‘The Exorcist: Believer’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Exorcist: Believer (2023) online kijken kunnen. Vijftig jaar na het verschijnen van The Exorcist is er een nieuwe huiveringwekkende horrorfilm. Hierin raakt Angela met een vriendinnetje vermist in het bos. Daarna begint ze opmerkelijk gedrag te vertonen. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Exorcist: Believer’ (2023) online kijken?

The Exorcist: Believer was in oktober 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video. De eerste film kijk je hier wel. 👉 Bekijk direct The Exorcist op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Exorcist: Believer niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxThe Exorcist: Believer is momenteel niet te streamen bij HBO Max. De eerste film bekijk je er wel.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar The Exorcist: Believer bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 13 december 2023 toe aan het aanbod. The Exorcist kijk je nu al hier op Pathé Thuis. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtimeDe film is gedistribueerd Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. Daarom komt de film op 28 april 2024 naar SkyShowtime.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Exorcist: Believer’ (2023)

Sinds zijn zwangere vrouw twaalf jaar geleden omkwam bij een aardbeving in Haïti, moet Victor Fielding hun dochter Angela in zijn eentje zien groot te brengen. Maar als Angela en haar vriendinnetje Katherine in het bos vermist raken en pas na drie dagen weer opduiken zonder dat ze enig idee hebben wat er met hen gebeurd is, leidt dat tot een reeks gebeurtenissen die de wanhopige Victor ertoe dwingen om de confrontatie aan te gaan met het kwaad in zijn meest angstaanjagende gedaante. Daarom zoekt hij zijn toevlucht tot de enige nog levende persoon die ooit iets dergelijks heeft meegemaakt: Chris MacNeil.

Streaming informatie over de film

TitelThe Exorcist: Believer
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 51 minuten
TaalEngels
CategorieHorror
RegisseurDavid Gordon Green
CastLeslie Odom Jr., Ellen Burstyn

Synopsis: Universal Pictures International

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.